изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:52 EEST
БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ИТАЛИЯ НА СТАДИОН „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”    
СпортВ събота е футболната евроквалификация между отборите на България и Италия. Двубоят е от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". Билетите за двубоя бяха пуснати на касите пред стадиона в понеделник сутринта, а от 11 март те са в мрежата на "Ивентим". Цената на билетите е 10 лева за секторите "Б" и "Г", 30 лева за сектор "В" и 50 лева за централната трибуна.

Очаква се на сблъсъка на националния стадион да има около 15 000 зрители. В последната среща с Малта имаше около 500-600 души. И предишният мач с Италия през септември 2012 година събра малко публика. Тогава на "Васил Левски" бяха преброени 12 993 зрители. Причина за слабия интерес към двубоя е неубедителното представяне на нашите национали, които имат само теоретични шансове за класиране на европейските финали.
В специално интервю за Diema Sport Ивайло Петев заяви, че в мача срещу Италия „лъвовете" трябва да запазят спокойствие. Петев направи и лаконичен коментар по темата с капитанската лента, като обясни, че мистерията ще бъде разгадана в събота. „За мен бе важно да погледна повече играчи. Спрели сме се на тях и вярваме, че ще се справим. Ние сме малка държава. Моето мнение е, че имаме талантливи наши играчи, работим с това, което имаме и се надявам да се представим достойно в събота. За оправдание, няма какво да се оправдаваме. Това имаме - с това ще работим. Ще направим корекции, ще търсим изненада. Сега Италия е доста добър отбор, с добър треньор, добри индивидуалности. Ние трябва да намерим нашия начин да изиграем добър мач и да излезем с добър резултат. Преди всеки мач шансовете на двата отбора са еднакви. Това не е преди 20 години да има аутсайдери. Силите сега са изравнени. Ето последното Световно първенство". Колкото до това кой ще изведе България като капитан в мача срещу Италия, специалистът обясни лаконично: „В събота ще видите кой ще изведе България с капитанската лента".
 


Сходни връзки

БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ИТАЛИЯ НА СТАДИОН „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди