изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:19 EEST
НЕМСКОТО СЕ ОКАЗА НИСКОКАЧЕСТВЕНО: Любиц е лекуван за склонност към самоубийство    
НовиниПрословутата фраза - НЕМСКО ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО - се оказа куха лейка, според жаргона на младите. Не можем и да си помислим, че в Германия може да се допусне да стане пилот на голям граждански пътнически самолет човек, който е бил лекуван от склонност към самоубийство. Звучи парадоксално, но е факт. И този факт е трагичната гибел на 149 пътници в прословутия А320, пилотиран от Андреас Любиця, разбит над френските Алпи.


Ето какво пише bgnes.com:

Вторият пилот на разбилия се самолет А320 Андреас Любиц е преминал лечение заради "склонност към самоубийство" преди няколко години, предадоха световните агенции.

Любиц, за който се смята, че умишлено е свалил самолета, е бил лекуван, преди да получи лиценза си за пилот", завиха германски прокурори.

През следващите години той е бил под лекарски контрол, но не е проявявал признаци и склонност към самоубийство или агресия кум другите, обясни говорителят на прокуратурата в германския град Дюселдорф.

Говорителят уточни, че въз основа на медицинските документи и свидетелски показания на хора, които Любиц познавал, все още няма установени данни, че той е казал на някого за плановете си. Пилотът не е оставил и предсмъртно писмо.

Според прокуратурата няма установени в личната или професионалната среда обстоятелства, които да докажат евентуален мотив. Медицинските файлове не показват никакво "органично разстройство". Говорителят добави, че Любиц е претърпял психотерапия преди няколко години, преди да стене пилот през 2013 г., заради диагностицирана "склонност към самоубийство". Въпреки това лекарите, лекуващи го наскоро, не открили никакви признаци, че той възнамерява да нарани себе си или други около него.

 


Сходни връзки

НЕМСКОТО СЕ ОКАЗА НИСКОКАЧЕСТВЕНО: Любиц е лекуван за склонност към самоубийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди