изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:26 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ ИЗЛЪГА БОТЕВ (НОВИ ПАЗАР) И ИЗЛЕЗЕ НА ВТОРО МЯСТО    
СпортОтборът на Черноморец (Балчик) записа успех при визитата си на Ботев (Нови пазар) и по този начин се настани на втората позиция в Североизточната “В” група. Възпитаниците на Георги Иванов–Геша се поздравиха с минимална победа с 1:0.

Двубоят се изигра на тежкия терен в Нови пазар, който беше подгизнал в резултат на падналите валежи. Гостите от Балчик  започнаха ударно двубоя и поведоха в резултата още в третата минута. Тогава балчикии изпълниха фаул, Мирослав Начев засече с глава последвалото центриране и откри резултата. Няколко минути по-късно Начев имаше страхотен шанс да удвои преднината на Черноморец, но пропусна от удобна позиция, останал сам срещу стража на Ботев. До края на полувремето гостите от Балчик се прибраха в своята половина и разчитаха на контраатаки, докато домакините се опитваха да стигнат до равенството.
Втората част продължи в същия ритъм, но в средата на полувремето двубоят се изнерви и футболистите създадоха много работа на русенския рефер Борис Попов. Няколко играчи се сдърпаха до тъчлинията, което доведе до червен картон за Йордан Пламенов от Ботев. Малко по-късно Пламен Атанасов се поддаде на провокация на футболист на домакините и също бе изгонен с директен червен картон. До края на срещата се игра малко футбол и двата отбора не успяха да създадат сериозни голови опасности. Така балчиклии си тръгнаха с трите точки, които ги изкачиха на второто място в класирането.
От лагера на домакините имаха сериозни претенции към главния рефер на двубоя Борис Попов. “Слабо съдийство, което не беше на нивото на двубоя. Двата отбора се опитваха да играят футбол, но странните отсъждания на рефера изнервиха футболистите. Смятаме, че през първото полувреме не бе отсъдена дузпа в наша полза, но това не променя нещата. Гледаме към следващите срещи”, коментира  пред zona90.com след двубоя председателят на ФК Ботев (Нови пазар) Мирчо Мирчев.
Наставникът на балчиклии Георги Иванов-Геша остана удовлетворен от спечелените три точки и изкачването в класирането. “Няма как да не съм доволен от победата. Изкачихме се на второто място, което смятам, че ни приляга с оглед на показаната игра и постигнатите резултати през годината. Важни три точки за нас. Футболистите показаха мъжество и характер. Избягвахме провокациите на домакините. Успях да ги видя в друга светлина, която до момента нямах възможност да забележа. Трудим се и работим добре, което води до резултати”, сподели още Геша.
В следващия кръг Черноморец (Балчик) приема състава на Светкавица (Търговище), докато Ботев (Нови пазар) ще бъде домакин на ФК Кубрат.



 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ ИЗЛЪГА БОТЕВ (НОВИ ПАЗАР) И ИЗЛЕЗЕ НА ВТОРО МЯСТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди