изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:55 EEST
СТЕФАН СЛАВОВ И МИХАИЛ ПАСКАЛЕВ ДОНЕСОХА ТРИТЕ ТОЧКИ НА СУВОРОВО    
СпортОтборът Суворово записа рутинен успех с 2:0 над тима на Две могили в среща от XX кръг на Североизточната “В” група. Възпитаниците на Венцислав Желев се доближиха на точка от третото място, заемано засега от тима на Калиакра (Каварна).

Двубоят на Градския стадион в Суворово премина под превъзходството на домакините, като двете попадения отбелязаха бивши състезатели на Добруджа. Стефан Славов откри резултата в началото на срещата след точен изстрел с глава. До края на полувремето тимът на Суворово владееше инициативата, но до ново попадение не се стигна.
Второто полувреме продължи по подобен сценарий. Домакините трябваше да чакат до 78-ата минута, за да решат изхода от двубоя. Тогава Михаил Паскалев засече центриране в наказателното поле на Две могили и оформи крайното 2:0. “Нямаме цел да се класираме за професионалния футбол. Други тимове имат подобни апетити. Ние се опитваме да развиваме нашия отбор”, сподели след победата за “Зона90” помощник-треньорът на ФК Суворово Гавраил Гавраилов.


 


Сходни връзки

СТЕФАН СЛАВОВ И МИХАИЛ ПАСКАЛЕВ ДОНЕСОХА ТРИТЕ ТОЧКИ НА СУВОРОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди