изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:53 EEST
Ексклузивно в "ШОУ": Потресващи разкрития за разчленената жена край Приморско и детето в куфара!    
Ред и сигурност Зверското убийство на 6-годишното момченце и мистерията около открития край Приморско разчленен труп на млада жена започна да се разплита. Все още въпросителните около причините за кървавата драма са много, но криминалистите откриха самоличността както на момченцето, така и на разкъсаната от диви животни в местността Китка край морето. Нови, потресаващи разкрития по случая, излизат наяве в новия брой на вестник "ШОУ".

Както БЛИЦ и „ШОУ” разкриха преди всички, откритото в езерото край Пасарел дете е чужденец. Момченцето се казва Никита Леонтиев и е от руския град Перм, разкриха разследващите. Според направените ДНК експертизи намерената край Приморско на 2 март разчленена млада жена е майката на Никита - Анна Леонтиева.  Назначено е разширено генетично изследване, което със сигурност да каже дали останките, разпилени от дивите животни в местността Китка, принадлежат на майката на малкото момченце.

Бащата на Никита е руснак, но до този момент няма данни да е влизал в България. Според непотвърдена информация, той се казва Герман Костин.

Дали детето не е станало свидетел на убийство и именно това да е станала причината за смъртта му?

В понеделник от МВР разпространиха снимката на млада жена и момченце, което отговаря по възраст и черти на лицето на фоторобота, разпространен при откриването на детето в куфара. В съобщението не се споменава, че това са Никита и неговата майка, но се казва, че са свързани с тежко криминално престъпление.

Бабата на убития Никита го е разпознала по снимката

Бабата на намереното убито момченце, чието телце бе скрито в куфар, го е разпознала по снимките. За това съобщава НТВ.ру, позовавайки се на пост в Инстаграм на упълномощения представител по правата на детето в Русия Павел Астахов. Той заявява, че бабата е майка на майка му Анна и е разпознала своите близки по публикуваните снимки. Възрастната жена е сломена от сполетялата я трагедия. "В България продължава разследването на чудовищното по своята жестокост престъпление - убийството на 5-годишния Никита и неговата 35-годишна майка Анна от Русия. Делото е под особен контрол. Ние работим съвместно с МВнР на Русия и българските власти", посочва Астахов.

Руското издание посочва, че в момента българските власти издирват руския гражданин Герман Костин, в чийто апартамент е живяла майката на Никита. Жилището е било претършувано от неизвестни и се допуска, че самият Костин е станал жертва на престъпление, посочва НТВ.ру. 

***********************

Руската гражданка Анна Леонтиева, която бе намерена убита в България, e била държавен служител в Пермския край, но преди няколко години е напуснала Русия, съобщава ФедералПресс.Тя се е познавала с живеещ в Приморско руснак. В апартамента на мъжа са открити играчки, които се предполага, че са на детето й Никита, чийто труп бе открит в зелен куфар в района на Пасарел. В момента собственикът на апартамента е издирван от полицията.

Изданието посочва, че на 28 март неизвестни са разбили вратата на апартамента. Анна Леонтиева е била държавен служител в Пермския край и има два брака. Момчето е от втория й съпруг, с когото е напуснала Русия преди няколко години.

www.blitz.bg


Никита Леонтиев е детето, намерено в куфар край Пасарел

Стюардеса и полковник от спецназа под лупа за удушеното момче в куфара

Спецполицаи окупираха Приморско, претърсват апартамента на Весела заради детето в куфара

Шокираща връзка! Рускинята в Бургас се самоубила заради детето от куфара?

ЗАРАДИ ТРУПА В КУФАР ПРОВЕРЯВАТ ИМА ЛИ ИЗЧЕЗНАЛО МОМЧЕНЦЕ ОТ ДОБРИЧКО

Бойко Ганчевски: Убиецът на момченцето в куфара е 40-годишен, заможен мъж

Намеренo е телце на дете в куфар, полицията търси съдействие

 


Сходни връзки

Ексклузивно в "ШОУ": Потресващи разкрития за разчленената жена край Приморско и детето в куфара! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди