изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:18 EET
Дядо Георги разчленен в 6 чувала, нарязан е с трион    
НовиниМайсторът-садист действал с хирургическа точност, издал се случайно пред криминалистите

Тялото на 84-годишния Георги Петров, който наивно даде ключовете на дома си на бургаската ул. „Гладстон“ 10, на майстор от Видин е бил умъртвен от него по изключително садистичен начин, пише Флагман.бг. Подробностите около смъртта на стареца за като от филм за ужаси. Тялото му е било разчленено на 6 части.Краката са рязани през колянната става и бедрата. Торсът е отделен от двете ръце. Главата също. Убиецът – 49-годишният Тихомир Трифонов от Видин, когото човекът пуснал в апартамента, за да го ремонтира, е действал с хирургическа точност. Той е ползвал професионално чукче и трион, с които рязал през ставите трупа на стареца.

След това натикал чувалите в колата си „Форд“ и решил да ги изхвърли в гористата местност над стрелбище „Капчето“ в посока кв. Горно Езерово. Установено е, че убийството на дядото е извършено около 14 часа на същия адрес, когато двамата не се спогодили за заплащането на труда на майстора. Зидаро-мазачът бил нает да сменя и плочки в банята, както и да поправи част от дограмите.

След като пръснал чувалите на свечеряване край Горно Езерово, Тихомир решил да избяга към родния си град Видин. Случайно обаче бил спрян за рутинна проверка по бул. „Тодор Александров“ в Бургас. Оказало се, че няма нито книжка, нито каквито и да било редовни документи за автомобила.

Когато роднините на дядо Георги насочили криминалистите към Тихомир като заподозрян, той е можел и да се размине с ареста, тъй като се държал като пълен непукист. Не се издал за убийството. При претърсването на автомобила обаче криминалисите видели захвърления акт и го попитали къде е ходил. Така постепенно разнищили случая и принудили Тихомир сам да ги откара в гористата местност и да посочи на кои места е разхвърлял чувалите. Роднините на дядо Георги са потресени. Те искат най-тежкото наказание за майстора, който ремонтирал апартамента близо 2 месеца и през цялото време изнудвал дядото за повече пари.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Дядо Георги разчленен в 6 чувала, нарязан е с трион | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди