изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:47 EEST
Най-страшни катастрофи на 3-ти април (СНИМКИ)    
НовиниСамо за няколко часа четирима души загинаха в зверски катастрофи. Първият инцидент бе край Сунгурларе, където влак премаза джип.

В колата са пътували четири жени. Инцидентът стана в 16.25 днес на неохраняем жп прелез край село Вълчин –Сунгурларско. На място са загинали пътуващите на задната седалка, Ф.Х. на 48 години от село Ябълчево и 57 годишната Н.Х. от село Топчийско-Руенско, съобщава „Черноморски фар”.

Шофьорката е 30 годишна Г.К. от Бургас, тя и седящата до нея 50 годишна С.И. са живи и откарани в шокова зала на МБАЛ-Бургас.

Водачката не се е съобразила със забранителната светлинна сигнализация и без да спре се опитала да премине ж.п. прелеза, като автомобила е ударен от преминаващия влак в задната си част.

Втората катастрофа става край Слънчев бряг в 17. 14 часа. Мотоциклет, с бургаска регистрация, управляван от 22 годишния Велико Попов от Несебър застига и блъска отзад движещия се пред него мотоциклет "Хонда Пантеон", с бургаска регистрация, управляван от 24 годишния Г.М. от Несебър. "Хондата" от своя страна удря движещия се пред него лек автомобил "Опел Астра", с бургаска регистрация, управляван от 69 годишния К.Н. от Несебър, като пострадал с нараняване на ръката е мотористът – Г.М., съобщава „Флагман”.



Водачът на втория мотоциклет и неговият спътник – Васил В., 18 годишен от Несебър след удара в "Хондата" навлизат в насрещното пътно платно и се блъска в движещия се там "Форд Ескорт", с бургаска регистрация, управляван от 54 годишния Т.З. от с. Ръжица, община Руен.



От инцидента 2- годишният Велико П. и 18-годишният Велико В. загиват на място. Водачите на двата леки автомобила не са пострадали сериозно от пътния инцидент. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Несебър.

Приятелите на загиналите момчета са в шок. Те многократно са предупреждавали велико, който е бил любител на високите скорости да не се качва на мотора, защото няма свидетелство за правоуправление.

Не толкова трагично завърши друг пътен инцидент, станал също днес. Мъж на около 50-години оцеля при тежка катастрофа на автомагистрала „Хемус” на 7 км преди град Варна.



Сигнал за инцидента е бил подаден към 13,15 часа.



Водачът на „Опел Корса” губи контрол над автомобила, вследствие, на което се блъска в ремарке на спрял в аварийната лента ТИР.

След удара автомобилът се отклонява и се удря във "Фолксваген Голф".

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Най-страшни катастрофи на 3-ти април (СНИМКИ) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди