изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:58 EEST
КРАЙ С. БДИНЦИ ЗАГИНА НЕПРАВОСПОСОБЕН ВОДАЧ НА "АЛФА РОМЕО"    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 78-ГОДИШНА БАБА БРОИ 2500 ЛВ. НА НЕПОЗНАТ ПРЕСТЪПНИК


На 3 април, около 15:00 часа се тъжи 78-годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката, около 13:30 часа на същата дата е получила обаждане от непознат мъж, които заявява че е необходима сума пари за освобождаване на пратка от 100 000 евро. Малко по-късно жена пред вода на жилището си жената предава сумата от 2 250 лева на непознат мъж. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 3 април, около 17:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на около 30 метра след село Бдинци посока с. Вратарите, обл. Добрич. На място е установено, че неправоспособен водач на лек автомобил „Алфа Ромео” поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС, напуска пътното платно и се удря с предна лява странична част на автомобила в крайпътно дърво. Вследствие на настъпилото ПТП загива 31-годишния водач на МПС от с. Бдинци. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

На 4 април, около 23:40 часа е получено съобщение е получено съобщение за горящ мотоциклет на около един километър от с. Горичане посока град Шабла. На място е установено, че неправоспособния водач Н.Н. (31 г.) от град Шабла, управлявайки мотоциклет „Кавазаки” поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС излиза извън пътното платно и пада на банкета. Вследствие на инцидента се самозапалва и изгаря. Водачът е транспортиран и настанен в МБАЛ Добрич без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Шабла.

 

На 5 април, около 12:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Бранище, обл. Добрич. Установено е, че 71-годишен велосипедист от град Добрич, поради неизправност на превозното средство и неспазване ЗДвП при маневра заобикаляне на лек автомобил губи контрол и пада на пътното платно. Вследствие на инцидента водача на велосипеда е отведен в МБАЛ Добрич и настанен в отделение по неврохирургия със сътресение на мозъка и контузни рани на главата, без опасност за живота. На велосипедиста е съставен АУАН по ЗДвП.

 

На територията на ОД на МВР са регистрирани 16 пожара без материални загуби и два пожара с нанесени материални щети.

 

06.04.2015 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

КРАЙ С. БДИНЦИ ЗАГИНА НЕПРАВОСПОСОБЕН ВОДАЧ НА "АЛФА РОМЕО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди