изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:47 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ПОБЕДИ СВЕТКАВИЦА С 3:0    
СпортОтборът на Черноморец (Балчик) постигна класически успех с 3:0 над състава на Светкавица (Търговище) в среща от XXI кръг на Североизточната “В” група. Победата позволи на възпитаниците на Георги Иванов–Геша да се утвърдят на второто място в класирането.

Двубоят на стадиона в Балчик започна с по-активна игра на домакините, които пропиляха няколко изгодни ситуации до десетата минута. След това гостите от Търговище поизравниха играта и събитията се пренесоха в центъра на терена. В средата на полувремето домакините успяха да открият резултата. Бившият състезател на Добруджа Явор Колев засече с глава хубаво центриране от корнер и оплете топката в мрежата – 1:0. При този резултат приключи първото полувреме.
В началото на втората част балчиклии повишиха оборотите и се настаниха трайно в половината на Светкавица. В 67-ата минута след изпълнение на тъч играч на Черноморец (Балчик) продължи топката с глава към наказателното поле на гостите, там Севдалин Стайков се намеси съобразително и с удар с глава покачи резултата на 2:0. Само три минути по-късно Виктор Митев навлезе мощно в половината на Светкавица и бе повален от защитник на “мълниеносците”. Митев не успя да сдържи нервите си от извършеното срещу него нарушение и се опита да ритне футболиста на Светкавица, а в резултат на тази реакция главният рефер на двубоя му показа втори жълт и съответно червен картон. Останали с човек по-малко, балчиклии показаха по-концентрирана игра и в 78-ата минута успяха да оформят крайния резултат чрез Мустафа Мустафа.
Наставникът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша остана доволен от спечелените три точки, но отправи забележки към поведението на своите футболисти. “Футболистите все още не бяха забравили двубоя в Нови пазар. Днес действаха много припряно, много изнервено. Влияеха се от поведението на противниковия отбор. Все пак успяхме да победим. Изглежда, че голяма част от момчетата си мислеха, че ще спечелим лесно днешната среща, но се видя, че изпитваме трудности срещу по-организиран отбор”, коментира за   zona90.com след двубоя Георги Иванов.


 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ПОБЕДИ СВЕТКАВИЦА С 3:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди