изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:56 EEST
Онкоболно момиче изригна: Защо, бе, министри гадни, ни унищожавате така?    
Общество Не пускат без лична карта на химиотерапия Елена Маразова, чиито документи били откраднати

Елена Маразова е смела млада жена, която се бори с тежко онкологично заболяване. Момиче, което е застанало лице в лице със съдбата си. Една от малцината, които говорят открито за страшната диагноза. И не спират битката. Държавата обаче е злата мащеха, която нито разбира проблемите на онкоболните, нито иска да им помогне. Въпреки "официалните" изявления, че се "прави всичко възможно за облекчаване на тяхното състояние".Ето какво сподели Елена Маразова на страницата си във Фейсбук:

Ставам сутринта, за да ида във ВМА за поредната химио, виждам сняг, после се задавям с вода и си викам : това не е на добре. Взимам 50 кинта за два дни и тръгвам с такси към болницата!

В болницата, ново двайсе, не те приемат без лична карта! Лекувам се от три години, никога не са ми искали документ за самоличност. Оказва се, е от първи април има нови изисквания – само с лична карта! Аз отде да знам!?

Преди две седмици ми откраднаха портфейла с личната карта, пари и банкови карти. Та нямам и лична карта,а задграничния паспорт не става.

Та сега съм си вкъщи без лечение, без 50-те лева, които изхарчих за таксита от до болници и полиция. Реве ми се от тъпата ни държава, по-лоша и от мащеха!

Защо,защо бе, министри гадни, защо ни унищожавате така? Защо ни усложнявате живота така бе! Какво сме ви направили!?

Забравих да кажа, че освен химията, изкарах тежък грип по това време и имах операция на краката и не можех да ходя с обувки или с каквото и да било. Просто нямаше КАК да ида по-рано до полицията…  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Онкоболно момиче изригна: Защо, бе, министри гадни, ни унищожавате така? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди