изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:57 EEST
Под отломките на срутилата се сграда в „Слънчев ден” има трима затрупани работници    
НовиниСграда в курортния комплекс „Слънчев ден” се е срутила, потвърдиха от полицията в морската ни столица ексклузивната новина, която БЛИЦ съобщи пръв. Става дума за сграда, която е била хотел "Вероника", но сега е в процес на събаряне.

Частна фирма е работила по обекта, при извършване на дейности сградата се е срутила и един работник е загинал, трима са затрупани и се издирват. От първоначалните данни става ясно, че вероятно е станала трудова авария. Към мястото пътува шефа на варненската Инспекция по труда инж. Иван Иванов.

Засега не е ясно дали са били спазени изискванията за провеждането на такива работи по сградата и има ли виновен за смъртта на работника.
******************
Собственикът на курортния комплекс „Слънчев ден” Георги Гергов коментира ексклузивно пред БЛИЦ новината за трагичен инцидент с работници при събарянето на сграда на територията на комплекса, за което БЛИЦ първи писа. „Сега научавам за инцидента, не знам подробности. Възложил съм обекта на голяма варненска фирма. Тя е наела и подизпълнители. Събаряме високия хотел „Вероника”, който е на 47 години, за да построим нов. Със сигурност случилата се трагедия е там”, каза бизнесменът.

От свои източници БЛИЦ разбра, че фирмата, наета да изпълни събарянето е „Планекс холдинг”. Фирмата е с 25-годишен опит в изграждането на нови обекти не само в България, но и в чужбина.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Под отломките на срутилата се сграда в „Слънчев ден” има трима затрупани работници | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди