изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:29 EEST
Навикът, който винаги ще ви проваля според зодията    
Хороскоп Няма съвършени хора, но с помощта на астрологията можете да разберете вашият най-голям недостатък. Този, който винаги ще ви пречи в разбирателството с близките ви, а и в успехите ви като цяло.

Овен – Колкото и да не ви се вярва, вашият най-голям недостатък не е избухливостта ви. А това, че не можете да отказвате, когато сте помолени за помощ. За сметка на старанието ви да услужите на другите, вие пренебрегвате именно тези, които обичате.

Телец – Вие сте безспорни естети и въпреки това живеете в бъркотия. Обичате всичко, което и принадлежи, да ви е и под ръка. Но по-лошото е, че същият е маниерът ви и към хората, на които държите. Развивате прекалено собственическо чувство и ги карате да се чувства виновни, изберат своите пред вашите желания. Това много ви пречи в интимен план.

Близнаци – Вие сте добър оратор, но лош слушател. Каквато и тема да похване човек с вас, в един момент ще става дума за вас. Бъбривостта ви понякога е забавна, но в повечето случаи отблъсвате останалите. Наистина ще е добре да се научите да си мълчите. Поне понякога.

Рак – Вашата най-лоша черта е вашата нерешителност. Да, може да сте много „удобни“ за останалите като си траете и мълчите, но как това влияе на вас? Ужасно! Вие сте емоционални и вътрешно ви ври и кипи. Вредите на здравето си, на личния си живот. Един удар с юмрук по масата може да е доста полезен, когато отново се опитат да злоупотребят с вас.

Лъв – Крайно време е да се научите да цените не само вашето достойнство, но и това на останалите. Способни сте по средата на романтична вечеря, да станете демонстративно и да си тръгнете, оставяйки половинката да се черви в заведението. И то само, защото е казал/а дума не на място. Да унижаваш постоянно хората (и то тези, които те обичат) никога няма да доведе до добро. Никога!

Дева – Винаги се стремите към съвършенство, което е похвално, но трябва да разберете, че живеете в несъвършен свят с несъвършени хора. Манията ви да критикувате е супер отблъскваща и е основната причина за неразбирателствата с близки, колеги и приятели. Може би си мислите, че просто им посочвате „правилния начин“, но честно казано, не винаги това е ваша работа!

Везни – Може би са ви обвинявали е колебливост, прекалена чувствителност и дори философстване. Но вашият най-голям недостатък е харченето на пари! Обичате красиви неща, обичате да радвате близките си с хубави подаръци, но ако я карате така, ще фалирате! Да не говорим, че разточителността не е любимата черта на почти никого.

Скорпион – Добре си знаете, че сте най-отмъстителната зодия. Добре си знаете, че това много пречи в отношенията ви с останалите. Но най-лошата ви черта е всъщност вашето негодувание. То с лека ръка измества любовта, доверието, приятелството. Трябва да се научите да го контролирате. Защото в повечето случаи то дори няма реални основания да съществува!

Стрелец – Колкото и парадоксално да звучи, вашият най-лош навик е да казвате истината. Има неща, които не са ви работа да коментирате или изобщо не са приятни за чуване от дадения човек. Това е основната причина за вашите лични и професионални неуспехи. Да кажеш на шефката си, че с новата си рокля прилича на табуретка или на любимия си човек, който е готвил 3 часа, че тази вечеря и кучетата няма да я ядат, не е добра основа за разбирателство, нали?

Козирог – Вашият най-голям недостатък, дори в кариерата, е маниакалният ви работохолизъм. Човек има нужда да разпуска, иначе ще избуши! А заедно с това ще е съсипал и хармонията във връзката си, и разбирателството с колегите, от които постоянно има изисквания и свръх очаквания. Кратката почивка не означава финансов крах! Отделяйте време за близките си, през което не бива да мислите за работа.

Водолей – Вие се страхувате да бъдете зависими ужасно прекалено от нормалното. Това води до големи трудности, най-вече в интимен план. Но хубавото при вас е, че обичате да експериментирате, затова ако приемете обвързването като експеримент, има огромен шанс да се радвате на чудесни отношения.

Риби – Вие сте мъдра и чувствителна зодия, но имате склонност към пристрастяване. Най-често към алкохола. Трябва да се научите на контрол! Изправяйте се пред проблема, а не търсете измамна паралелна реалност. Защото имате абсолютно всички качества да бъдете щастливи и успешни, освен, ако не се пристрастите към нещо.

Източник: bradva.bg

http://stoinews24.com

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Навикът, който винаги ще ви проваля според зодията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди