изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:33 EEST
Бригадата била от 23-ма, може да има още затрупани    
НовиниИмето на последния четвърти затрупан под отломките на срутилия се хотел "Вероника" в комплекса "Слънчев ден" е Румен Кирилов Ангелов, над 40-годишен, научи БЛИЦ. Бригадата, която е била ангажирана със срутването на сградата е от 23-ма души, така че е възможно да има и още под отломките.

Засега показанията на очевидци сочат четирима работници, останали вътре в сградата, но едва утре ще стане ясно дали има и други, за които в момента не се знае нищо. Пред БЛИЦ един от работниците каза, че разпореждането да се режат на ръка арматурите на носещите колони е дадено от началник на име Йоско. Засега информацията не е потвърдена официално.
*************************
Името на третия затрупан работник в срутения хотел на комплекс "Слънчев ден" е Манол Райчев Манолов, научи БЛИЦ от баща му Райчо Манолов. Човекът е пред бариерата на комплекса, заедно със свои роднини и до момента не знае какво точно се е случило със сина му.Пред БЛИЦ Райчо бе категоричен, че синът му е имал трудов договор, но той е бил фалшив, само за пред евентуално проверяващи от Инспекцията по труда. „Наемаха хората за 10-15 дни и не им даваха истински договори”, категоричен е човекът.

Райчо Манолов е от Варна, тук живеел със семейството си. Той научил за срутването на хотела от телевизионните новини и веднага дошъл пред комплекса, тъй като добре знаел къде точно работи синът му Манол. Сега единственото му желаиние е да научи нещо за сина си и да го види жив.
**********************
Единият затрупан е Тодор Тодоров Димитров, на 46 години от селата край Варна. На мястото вече е съпругата му Стойка и брат му Георги. Борислав Асенов е вторият затрупан, на 39 години е, на мястото е брат му Красимир. Всички са разстроени и в шоково състояние. Според тях, първите съобщения за инцидента те са получили около 17.30 часа.

http://www.blitz.bg

Иван Иванов от Инспекцията по труда: Човекът, когото извадихме, бе размазан
10 етажа са паднали върху работниците от срутения хотел
Под отломките на срутилата се сграда в „Слънчев ден” има трима затрупани работници



 


Сходни връзки

Бригадата била от 23-ма, може да има още затрупани | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди