изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:27 EET
ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА ДЕНЯ НА РОМИТЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ГЕН. ТОШЕВО    
СпортОтборът на село Пчеларово спечели традиционния турнир по футбол, който се състоя на в сръда по случай Международния ден на ромите, съобщават от община Генерал Тошево. Надпреварата се проведе за 12-а поредна година, като на финала Пчеларово победи Присад с 6:2. В турнира участие взе тим от Генерал Тошево и отбори от селата Равнец, Василево и Люляково.

През тази година двубоите се играха на новото игрище за футбол на малки врати с изкуствена трева в парка на града. Срещите предизвикаха огромен интерес сред многобройната публика, която видя много попадения, красиви положения и атрактивен футбол.
Събитието беше официално открито от зам.-кмета на община Генерал Тошево Георги Георгиев с кратко приветствие към участниците. Той даде и символичния начален удар на първата среща в турнира, която противопостави тимовете на Присад и Равнец. Отборът на село Присад записа категоричен успех с 4:0 и след още една победа с 4:3 (след дузпи) над Люляково, се класира за финала в надпреварата. Там той имаше за съперник тима на село Пчеларово, който преди това победи Генерал Тошево с 5:1.
Във финалния двубой момчетата от село Пчеларово не оставиха никакви шансове на своите опоненти от Присад. С много добра, динамична и атрактивна игра те се поздравиха с крайния успех след победа с 6:2 и по този начин триумфираха в надпреварата. На трето място пък финишира тимът на Люляково. НДТ


 


Сходни връзки

ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА ДЕНЯ НА РОМИТЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди