изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:40 EEST
Отлагат преговорите между Русия и Украйна за газа    
По светаПреговорите между Русия и Украйна по дългосрочна сделка за доставка на газ, които се провеждат с посредничеството на Европейския съюз са отложени. Очакваше се срещата между трите страни да се състои във вторник в германската столица Берлин.

"Трилатералните преговори в Берлин са отложени", но експерти от Москва, Киев и Брюксел трябва да се срещнат в европейската столица следващата седмица, съобщи говорител на Европейската комисия.

Според източници в Украйна причина за отлагането на срещата е Русия, която за сега отказва да вземе участие в срещата, без да е ясна конкретна причина.

"Уверен съм, че експертинте разговори ще подготвят почвата за следващата среща на политическо ниво, която се очаква също да се състои през април", написа в изявление заместник-председател на Европейската комисия по въпросите на Енергийния съюз Марош Шефчович.

По-рано Русия и Украйна се съгласиха да удължат с три месеца споразумението, което постигнаха миналата година за покриване на зимните доставки на газ. /АФП
bgnes.com

НЕЩО МНОГО СЕРИОЗНО: Признанията на ЦРУ за плановете им за нападение на Русия. Ролята на България! /ВИДЕО/
 


Сходни връзки

Отлагат преговорите между Русия и Украйна за газа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди