изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:20 EEST
Житейска драма: Учителка изнасили ученик, лежа в затвора и се омъжи за него (ВИДЕО)    
По света Ако 31-годишният Вили Фуалау трябва да разказва на децата си „Как се запознах с майка ви”, историята едва ли ще се превърне в комедиен сериал. Тя започва с престъпление, но е на път да се превърне в една от най-обсъжданите теми в САЩ.

Всичко започнало през 1996 година в Сиатъл. Тогава Вили бил на 12 години, в 6 клас. Неговата учителка Мари Кей Леторнеу била на 34 години, омъжена, с 4 деца. Това, обаче, по никакъв начин не й попречило да си падне по мургавото момче и да започне сексуални отношения с него. За скандалната връзка се разбрало, когато Мари забременяла.

Родителите на Вили я дали под съд. Докато чакала присъдата си, Мари родила първата им дъщеря – Одри. Учителката била осъдена на 6 месеца затвор, като 3 й били приспаднати от престоя в ареста. Тя имала забрана да се вижда с Вили. Месеци след излизането й от затвора, обаче, двамата били хванати да правят секс в кола. Така била зачената втората им дъщеря.



Учителката родила в затвора докато излежавала 7-годишна присъда за секс с малолетен, което според щатските закони се смята за изнасилване. Тя излязла от затвора през 2004 година, когато Вили бил на 21. Той помолил съда да отмени ограничителната й заповед.

Година по-късно двамата се оженили във Вашингтон. Той бил на 22, а тя на 43.

По повод 10-тата годишнина от сватбата семейството ще стане център на внимание в интервю за една от най-известните телевизионни водещи – Барбара Уолтърс. В предаването ще участват и дъщерите Одри и Джорджия, които сега са тийнейджърки.



Очаква се Мари да говори за опитите си да премахне статута си на „сексуален престъпник”. Такъв регистър се води прилежно в САЩ. Това би й помогнало и да си върне правото да преподава.

Вили пък ще сподели повече за проблемите си с алкохола и защо вярва, че системата се провалила с него, когато е бил малък. Когато бил на 13, семейството му съдило полицията за това, че не е успяла да го предпази от сексуално посегателство. То, обаче, не получило никакво обезщетение.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Житейска драма: Учителка изнасили ученик, лежа в затвора и се омъжи за него (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди