изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:42 EEST
Абитуриенти сменят бални тоалети с бели тениски    
Любопитно Зрелостници от пловдивската езикова гимназия „Иван Вазов“ ще подкрепят благотворителната инициатива „Панаир на добрината”. Те ще се откажат от бляскавите рокли и костюми в деня на изпращането си от училище, като вместо това облекат бели тениски, каза пред Дарик абитуриентката Цветелина Георгиева, която е координатор на инициативата в пловдивското училище.

През тази година панаирът ще събира пари за болни от муковисцидоза деца, като участие ще вземат ученици от цялата страна.

"За втора поредна година решихме да подкрепим инициативата на учениците от Втора английска гимназия „Томас Джеферсън“ в София, защото ни мотивира успехът и обществената реакция, които постигнаха миналогодишните випускници", обясни Цветелина.

По думите й, всички абитуриенти единодушно са решили да застанат зад кампанията, а подкрепа за това срещат както от останалите ученици, така и от своите родители и учители.

Цвети бе категорична, че решението да замени красивата рокля с бяла тениска на 15 май в името на каузата, не е взела никак трудно и след като удари и последният училищен звънец, смята да остане да живее и учи в България.  dir.bg
 


Сходни връзки

Абитуриенти сменят бални тоалети с бели тениски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди