изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:22 EEST
Нови взривове в Иганово!    
НовиниНови взривове в Иганово! Читатели на БЛИЦ информираха, че са чули гърмежи от военните складове. Още не е ясно дали има жертви и какво точно се е взривило. Хората звънят паникьосАни на телефон 112. Първият сигнал е подаден в 7.23 часа.

В Иганово гърми склад със снаряди-готова продукция, в който не е имало производство. Това съобщиха за БЛИЦ източници от разследването.Кметът на Кралово потвърди, че вече са изпратени два автобуса за евакуация на хората в Иганово, те са от ромската махала и са най-близо до складовете.

Движението по подбалканския път София – Бургас е отцепено в района на сопотския квартал "Анево", стана ясно още от съобщението на полицията.
****************************
Икономическият министър Божидар Лукарски потвърди новината на БЛИЦ, че е твърде вероятно да става въпрос за саботаж в склада в Иганово. "Запалена е продукция, изнесена след първите взривове", заяви Лукарски пред bTV. Министърът не знае дали е затворен пътя, но предположи, че това е така, защото такава е стандартната процедура.

Кметът на Карлово Емил Кабаиванов потвърди информацията на Лукарски и каза, че вторият инцидент е съмнителен. "Важното е да няма жертви и разрушения", заяви по телефона Кабаиванов.   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нови взривове в Иганово! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди