изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:33 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 АПРИЛ



ОВЕН - Този ден е добър за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност, тъй като успявате да въплътите въображението си в оригинални идеи.

ТЕЛЕЦ – И без особена упоритост, денят ви може да стане успешен и запомнящ се. Достатъчно е да не се отказвате от намеренията си и ще успявате да ги реализирате.

БЛИЗНАЦИ – Очакванията на много хора са свързани с вас, за това се погрижете за формата си. В добра кондиция на духа, ще пристъпите към работа, обновявайки в движение част от програмата си.

РАК – Материални придобивки ще подобрят настроението ви. Нямате причини да сте недоволни от живота си. Дава ви се добра възможност да успеете, от вас зависи на къде ще насочите интересите и усилията си.

ЛЪВ –  Възможно е емоциите днес да ви пречат да вършите достатъчно добре делата си, но те със сигурност ще направят този ден изключително приятен.

ДЕВА – Днес се радвате на относително спокойствие. Заобиколени сте от хора, които обичате, и които се отнасят с разбиране към нещата, които ви вълнуват.

ВЕЗНИ – С приветливото си излъчване и чувство за хумор ще привличате вниманието на околните, от което ще се чувствате всички добре. Финансови придобивки ще ви мотивират да приемете предложение за включването ви в нов проект.

СКОРПИОН – Очаква ви доста работа днес, затова не губете нито минута, а се захванете сериозно. Ще ви се налага да си сътрудничите с много нови хора, с част от които ще успеете да установите по-близки отношения.

СТРЕЛЕЦ – В Проявете усърдие и грижливо и търпеливо отхвърляйте една след друга задачите си. Ако се мобилизирате ще стигнете много напред. Бъдете сигурни, че няма да има и помен от скука.

КОЗИРОГ – Дайте изява на човешката си потребност да споделяте и да правите щастливи другите, защото това е начин да изразите доброто в себе си.

ВОДОЛЕЙ – Семейни ангажименти може да отнемат по-голяма част от времето ви днес. Може би става дума за положителни промени, които отдавна очаквате.

РИБИ - Няма да останете изненадани от нищо днес и по-често ще се съобразявате с обстановката и мнението на колегите си. Мислете позитивно и не се забърквайте в интриги, каквито и настроения да ви спохождат.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди