изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:02 EET
НЕПРАВОСПОСОБЕН 37-ГОДИШЕН ОТ ВАРНА КАТАСТРОФИРА С МЕРЦЕДЕС И УБИ СПЪТНИЧКАТА СИ В ТЕРВЕЛСКО    
НовиниБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 14 април, около 17:17 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с. Нова Камена – с. Войниково, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост на сух участък от пътя губи контрол над МПС и се блъска челно в насрещно движещия се лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. Вследствие на ПТП, лек автомобил „Мерцедес” се завърта, напуска пътното платно вляво на посоката на движението си и се разделя напречно през средата две части. От настъпилото ПТП на място загива возещата се в лек автомобил „Мерцедес” К.В. (26 г.) от с. Нова Камена. Водача на лек автомобил „Ауди” М.М. (53 г.) от град Тервел е транспортиран и настанен в МБАЛ Добрич с фрактура долен крайник и травма в областта на гърдите, без опасност за живота. Водач на лек автомобил „Мердецес” е транспортиран и настанен в МБАЛ Добрич с порезни рани в областта на лицето, без опасност за живота. При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че Н.И. (37 г.) от град Варна, водач на лек автомобил „Мерцедес” е неправоспособен, същия не притежава СУМПС. На двамата участници в ПТП е взета кръвна проба по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

 

На 14 април, около 06:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от общински имот на територията на с. Стожер, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 17:30 часа на 9 април до 06:40 часа на 14 април чрез демонтаж, неизвестен извършител е извършил кражба на четири броя външни тела на климатична инсталация, монтирани на фасадата на сградата. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

На 14 април, около 14:30 часа се тъжи 64-годишна жителка на град Добрич. По данни на жената, около 11:40 часа е получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъж представящ се за роднина. Чрез въвеждане в заблуждение, непознатия мъж заявява на жената, че е необходима сума пари за изгодна сделка с климатична техника. Малко по-късно жената предава сумата от 1 200 лева на непознат мъж пред жилището си по бул. „3-ти Март” в град Добрич.

На същата дата, около 16:15 часа се тъжи 77-годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката, около 14:30 часа е получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъж представящ се за роднина. Чрез въвеждане в заблуждение, непознатия мъж заявява на жената, че е необходима сумата от 10 000 лева за изгодна сделка с климатична техника. Малко по-късно жената предава сумата от 4 010  лева на непознат мъж пред жилището си по бул. „3-ти Март” в град Добрич.

По двата случая са образувани досъдебни производства по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На територията на ОД на МВР няма регистрирани пожари.

 

15.04.2015 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

НЕПРАВОСПОСОБЕН 37-ГОДИШЕН ОТ ВАРНА КАТАСТРОФИРА С МЕРЦЕДЕС И УБИ СПЪТНИЧКАТА СИ В ТЕРВЕЛСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди