изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:20 EEST
ШЕСТА ПОБЕДА ЗА СЕПТЕМВРИ (ТЕРВЕЛ)    
Спорт
Продължава отличното представяне на Септември (Тервел) в Североизточната “В” група. В мач от 22-ия кръг възпитаниците на Искрен Пенчев се наложиха с 3:0 над тима на ФК Белица и така записаха шести успех от началото на пролетния полусезон. Победата позволи на тима на Септември да се утвърди на петата позиция в подреждането и да се доближи на четири точки до четвъртия ФК Суворово.


Домакините бяха по-активният тим на терена. В 20-ата минута Стефан Стефанов засече с глава добро центриране от корнер и откри резултата – 1:0. До края на полувремето Владислав Мирчев и Иван Жеков имаха отлични ситуации за ново попадение, но ги пропиляха. Гостите от Белица имаха възможност за гол, но удар от пряк свободен удар на Ивелин Спасов бе отразен с вещина от стража на Септември.

Момчетата на Искрен Пенчев започнаха много силно второто полувреме. В 46-ата минута Владислав Мирчев нахлу през центъра и пусна хитър пас към Стефанов, който догони топката до аутлинията и шутира директно във вратата на Веселин Василев, който не очакваше това изпълнение и топката влетя в мрежата за 2:0. В 75-ата минута Красимир Неделчев и Ивайло Георгиев си размениха бързи подавания, които изведоха Георгиев в добра позиция и той не сгреши за крайното 3:0.

Наставникът на Септември (Тервел) Искрен Пенчев остана изключително доволен от поведението на своите футболисти. “Няма как да скрия, че съм много доволен от лицето, което показахме днес. Действахме много агресивно, разнообразно, не позволихме на съперника да сътвори нищо опасно. ФК Белица не е отбор за подценяване и през седмицата си говорехме за това. Момчетата влязоха в двубоя максимално концентрирани и резултатът е налице”, коментира за zona90.com Искрен Пенчев.

 


Сходни връзки

ШЕСТА ПОБЕДА ЗА СЕПТЕМВРИ (ТЕРВЕЛ) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди