изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:59 EET
Синът на показно разстреляния Гипса зарязал мъртвия моторист Даниел на пътя    
Новини Със загиналия завчера моторист Даниел Джамджиев е пътувал и синът на разстреляния показно в Дупница Пламен Мавров /Гипса/ - Любомир, който е бил със собствения си мотор. Той станал свидетел на смъртта на приятеля си, пише в. "Струма". По думите на близки на Даниел Любомир Мавров се изплашил и избягал. Пристигнал в Дупница и потърсил помощ от свой роднина, който се обадил на тел. 112 да съобщи за трагедията. След няколко часа Любомир се върнал на мястото, където загинал Даниел. Двамата били неразделни приятели.

Както БЛИЦ съобщи, 22-годишният дупничанин Даниел Джамджийски загина в тежка катастрофа с пистов мотор „Ямаха“ на главен път Е-79. Кървавият инцидент стана завчера около 22 часа при село Струмяни, в непосредствена близост до бензиностанция „Карелия”.
Мотоциклетистът се движил с висока скорост в посока Благоевград, следван от негов приятел, също с мотор. На десен завой младежът изгубил контрол върху возилото, излязъл вляво от пътя, моторът отскочил и след 20 метра се забил в бетонна стена до бензиностанцията.

Очевидци са подали сигнал за инцидента на тел. 112 и на място пристигнал екип на Спешна помощ - Сандански и полицейски служители от Сандански и Благоевград. Мотористът е открит в безпомощно състояние и неконтактен в дерето на Илинденска река, където изхвърчал след удара.

На път за санданската болница 22-годишният младеж издъхнал от множеството травми в областта на гърдите и крайниците. След огледа на мястото на инцидента станало ясно, че моторът не е регистриран, а водачът е неправоспособен за тази категория мотор. Остава загадка защо мотористът, който се движел упоредно с Даниел, е напуснал мястото на произшествието, докато медици и полицаи са били ангажирани с Даниел. Той оставил мотора си на бензиностанция „Шел“ и изчезнал. Вчера сутринта е открит. Изясняват се причините за поведението му.

22-годишният Даниел, който загина при зверската катастрофа, е единствено дете в семейството. Баща му е гастарбайтер в Италия. Майка му Росица има магазин за перилни прапарати в подлеза на ГУМ - Дупница. Разбрала за трагедията със сина й, тя пристигна в санданската болница с още двама негови приятели, но те не бяха допуснати до моргата, тъй като аутопсията на тялото не бе направена.

Дупница е потресена от черната вест за смъртта на 22-годишния Даниел Джамджиев. Младежът е учил в ОУ „Неофит Рилски“ в Дупница, след това в ПГ по хранително-вкусова промишленост в града. Страстта му към моторите е била още от малък. Прякорът му е Столето, тъй като, за да се качи на мотора, му се е налагало да стъпва на стол. В гаража му има три високоскоростни мотора, с единия от които загуби живота си.

Погребението на Даниел Джамджийски е днес от 13.00 часа. Баща му Михаил, който от дълги години живее и работи в чужбина, също ще пристигне, за да изпрати единственото си дете в последния му земен път. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Синът на показно разстреляния Гипса зарязал мъртвия моторист Даниел на пътя | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди