изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:46 EET
Заловиха банда украински килъри в Москва (ВИДЕО)    
По света Пресненският съд постанови арест на родения в Харков Денис Плотников, който е заподозрян за убийството на няколко едри бизнесмени в западните и югозападните райони на Москва. От материалите по наказателното дело става ясно, че Плотников е участвал в ликвидирането най-малко на петима столични предприемачи.

Една от жертвите му е 47-годишният собственик на компанията РЛД Игор Каминин. Убиецът е разстрелял бизнесмена от упор в собствения му автосервиз на 24 октомври 2011 г. Той бил улучен от седем куршума и издъхнал на място.

Оперативните работници в Москва са задържали двама граждани на Украйна, които са изпълнявали мокри поръчки за бизнесмени. Денис Плотников заяви пред следователите, че няма нищо общо с разстрелите, а само е живял в едно и също жилище с главния килър, съобщава източник от правоохранителните органи.

Той добави, че по информация от следствието от началото на 2011 г. Плотников и съучастниците му, един от които също е задържан, са били щатни килъри на високопоставен служител на едно от държавните ведомства. Организаторът на убийствата също е установен, но все още не е задържан.

В момента Московското криминално следствие се занимава с издирването на поръчителя.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Заловиха банда украински килъри в Москва (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди