изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:38 EEST
Уволниха банкерка нимфоманка, заради разюздена проституция    
По светаВисша служителка на Централната банка на Холандия е уволнена, след като станало ясно, че в свободното си време е проститутка. 46-годишната дама при това предлага специализирана услуги на „строга господарка“, съобщава profit.bg.



Дамата е работила в Централната банка на Холандия от 8 години. Тя се е занимавала със секс услуги от 6 години под псевдонима Кончита ван дер Ваал. Тарифата й е 450 евро, като в обявите си тя пише, че изпълнява „перверзни желания“.

В една от снимките към обява, която вече е изтрита, тя е облечена като нацистка. В профила си в секс сайтове тя казва, че работи в сферата на финансите и пътува много, предимно из Европа и Америка.

“Бизнес срещи, елегантни костюми, копринени чорапи, жартиери. Ако само колегите, клиентите или шефът ми знаеха какво е хобито ми...“ пише тя. В обявите си тя се описва като „нимфоманка“.

Тя е разкрита от холандско списание. Проституцията в страната е легална, но в Централната банка служителите нямат правя да упражняват тази професия. Жената може да има и проблеми със закона, тъй като не се е регистрирала официално като проститутка и не е плащала данъци, уточнява profit.bg.
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Уволниха банкерка нимфоманка, заради разюздена проституция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди