изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:14 EET
ДЕМОКРАЦИЯ ПО ФАШИСТКИ: Ексдепутатът Калашников е убит в Киев    
По света В Киев е убит бившия депутат от Партията на регионите във Върховната Рада Олег Калашников, съобщава "Украински новини".Покушението е станало тази вечер в близост до дома на депутата. Според информация на полицията депутатът е бил заплашван с физическа разправа заради политическите си възгледи, включително и призива си за мащабно отбелязване на 70-годишнината от победата във Великата отечествена война. В последно време Калашников получавал и писмени заплахи. Той е известен и с това, че организираше акции "антимайдан".

Украинските медии съобщават, че ден преди смъртта си бившият украински депутат от „Партията на регионите” Олег Калашников в кореспонденция е разказал на свой приятел за получени заплахи по негов адрес.„Откритият геноцид срещу инакомисленето, заплахи за физическо унищожение и постоянните мръсни оскърбления заради открития призив да се чества 70-ата годишнина от Победата във Великата отечествена война са станали норма в окупираната от нацистите днешна Украйна...”, е писал Калашников.

В писмото бившият депутат също определя заплахите по свой адрес като „поредното потвърждение, че в страната е установен тоталитарно фашистки режим и унищожаването дори на кълновете свобода”.

 „И как ще се отрази тази подобна нацистка методология върху десетките хиляди души, които имат своя гледна точка и върху милионите деца, за които Победата на нашия народ във Великата отечествена война – това е паметта и свещен дълг пред по-старите поколения? Маските са хвърлени! Нацизмът със зверско хилене жадува за кръв, за да прикрие своите престъпления против изстрадалия народ на съвременна Украйна!”.

Олег Калашников бе застрелян в Киев в сряда вечерта. Преди убийството депутатът е бил многократно заплашван заради политическите си възгледи и изявления.  http://www.blitz.bg

След събитията в Украйна опасявате ли се, че в натовска България може да започне лов на вещици /българи-русофили/

1. Да 47,81%
2. Не 45,26%
3. Не ме интересува 6,93%

СМИ: соратник Януковича Олег Калашников убит в Киеве

http://ria.ru/world/20150415/1058804391.html


 


Сходни връзки

ДЕМОКРАЦИЯ ПО ФАШИСТКИ: Ексдепутатът Калашников е убит в Киев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди