изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:40 EEST
В САЩ моделка и вегетарианка се къпе в свинска кръв, за да остане вечно млада (ВИДЕО)    
Новини19-годишна моделка от Калифорния се изкъпва във вана със свинска кръв в отчаяния си опит да запази завинаги своята младост, независимо от това, че тя е вегетарианка. В най-новия епизод на „Истински живот” на MTV, озаглавен „Обсебена съм да останал млада”, моделката на свободна практика Шанел описва своя уникален метод за грижа за кожата. По думите й, преди хиляди години „хората са го правили и той е работил”.

„Най-големият ми страх е да остарея, да имам бръчки, увиснала кожа. За да предотвратя това, трябва да правя всичко необходимо”, казва Шанел. Шанел настоява, че въпреки младата си възраст, тя вече е започнала да демонстрира признаци на остаряване, които скоро ще сложат край на нейната кариер като модел.

В отчаяните си опити да остане млада колкото се може по-дълго време, Шанел се е решила на редица необичайни стъпки, като най-странната е да покрие тялото си с животинска кръв. Според нея, процесът „ще запази кожата й мека и стегната”. Шанел също твърди, че яде плацента, пости и се подлага на редица детоксикации в стремежа си да остане млада.

Бабата на тийнейджърката Луис се опитва да разубеди Шанел да се подлага на нейните разкрасителни процедури, защото те може да застрашат здравето й. „Мъчно ми е, че баба ми се тревожи за моето здраве, но аз съм твърде близо до моята кървава баня и не мога да спра”, казва Шанел.

В епизода момичето отива при касапин, за да се снабди с голяма кофа свинска кръв. След това тя влиза във вана и започва да се маже с червената гъста течност. Междувременно тя описва как дори и най-грубите й части на тялото са станали по-меки. По-нататъ в епизода Шанел казва, че кървавата вана е сработила, но тя не възнамерява да я повтаря, защото е разбрала колко е била откачила.




 


Сходни връзки

В САЩ моделка и вегетарианка се къпе в свинска кръв, за да остане вечно млада (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди