изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:43 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 АПРИЛ


ОВЕН - Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер.

ТЕЛЕЦ –  Повечето от вас ще останат доволни от работата си днес. За съжаление възнаграждението не винаги е такова, каквото бихте желали да бъде, но това няма да спре устрема ви.

БЛИЗНАЦИ - Действайте единствено според собствената си интуиция, дори околните да застъпват противните мнения.

РАК - Разчитайте на собствената си преценка и ще съумеете да придвижите делата си така, че да получите удовлетворение от изявите си.

ЛЪВ - Емоциите ви днес ще са в повече и на моменти ще е трудно да ги контролирате. Прекарвате този ден в срещи с много хора и е особено важно да бъдете винаги внимателни.

ДЕВА – С ведро настроение ще посрещнете едно предизвикателство и това ще повиши самочувствието ви. Предстоят ви перспективни запознанства, ако съумеете да ги използвате така, както ви се иска.

ВЕЗНИ - Длъжни сте пред себе си да признаете грешките си и да се постараете да ги отстраните.

СКОРПИОН - Нещо хубаво, нежно и стоплящо сърцето ще ви владее и подтиква към активност. Озарението ви ще оказва положително въздействие на всички около вас, за това общуването ще ви радва.

СТРЕЛЕЦ - Преценете реално доколко можете да се посветите на дадено нещо в този момент и бъдете уверени, че ограничаването на ангажиментите в никакъв случай няма да ви навреди.

КОЗИРОГ – Излъчвате психическа и духовна сила, което привлича към вас други, с подобна енергетика. Това умножава възможностите ви и ви нарежда сред печелившите на деня.

ВОДОЛЕЙ - Добре ще е ако довеждате до край всичко, с което се заемете през този ден. Това ще ви гарантира успехи не само днес, но и за в бъдеще.

РИБИ - Имате амбицията да наложите възгледите си на хора, на които държите, но е възможно те от своя страна да ви разубедят от идеите ви.

Какви комплекси тормозят зодиите?

12 дръзки зодиакални портрета, които трябва да видиш!

Кои зодии са за връзване

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди