изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:10 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 16 април, около 04:10 часа е по ул. „Ген. Гурко” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Рено” със силистренска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,91 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУ МВР Добрич е задържана М.Т. (35 г.) от с. Батово, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На територията на ОД на МВР са регистрирани два пожара без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

 

На 16 април, около 10:19 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом по ул. „А. Пушкин” в град Балчик. Изпратените екипи на РСПБЗН Балчик успяват да потушат огъня в 11:50 часа. Вследствие на пожара са унищожени 15 м2 покривна конструкция. Причината за възникване на инцидента е късо съединение в електрическата инсталация.

 

За времето от 06:00 часа на 16 април до 06:00 часа на 17 април на територията на цялата страна се проведе полицейска операция „24 часа контрол на скоростта”. Акцията бе по линия на TISPOL в 22 държави членки на организацията. Единадесет служители на сектор „Пътна полиция” Добрич участваха в акцията. По време на 24-часовия контрол на територията на област Добрич са констатирани 19 нарушения свързани с превишена скорост – съставени са 19 акта на нарушителите. Установени са и други 21 нарушения на ЗДвП, като са съставени 7 акта и 12 фиша. По време на акцията е регистрирано 1 ПТП с материални щети, без пострадали.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди