изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:47 EEST
Полски политик: Евромайданът беше спецоперация на САЩ и Полша    
По света В интерес на Полша е да съществува независима Украйна, но да е слаб. Кандидатът за президент на Полша и лидер на партията KORWiN, евродепутатът Янош Корвин-Мике счита, че евромайданът в Киев е дело не само на ЦРУ, но е и спецоперация на полските секретни служби.

В интервю за полския интернет-портал Wirtualna Polska Корвин-Мике заявил, че евромайданът е операция на ЦРУ. „Да, но това беше и наша операция. Снайперистите са обучавани също в Полша. За това кой наистина стреля на Майдана, неотдавна писа Frankfurter Allgemeine Zeitung. Терористите застреляха на Майдана 40 демонстранти и 20 милиционери, за да провокират безредици. Истината накрая излиза на яве” – казал кандидатът за президент.

Полският политик счита, че европейците и поляците не трябва да се страхуват от Русия. „Полша няма спорни въпроси с Русия. На полско-руската граница няма никакви проблеми. Нагнетяването на военните настроения е дело не на нас, а на САЩ” – счита Корвин-Мике.

Говорейки за ситуацията в Украйна, кандидат-президентът отбелязва, че украинците „за съжаление трябва за всичко да благодарят на американците. Русия няма намерение да вземе нещо от Украйна. За нас това беше идеална ситуация, защото в интерес на Полша е да съществува независима Украйна, но слаба. И всичко това беше унищожено на Майдана”.

„Представителката на Държавния департамент на САЩ Виктория Нуланд потвърди на открит текст, че американците са похарчили 5 млрд долара за дестабилизиране на Украйна” – казва Корвин-Мике. „Сега в Украйна имаме работа с американска агресия. Путин само вади кестените от огъня.”

По възгледи Корвин-Мике е консервативен либерал, евроскептик, дворянин, католик. Има 6 деца. Извънредно популярен блогер, особено сред младежите. Участвал е в парламентарните избори през 1995, 2000 и 2005 г.
http://www.blitz.bg/

ФАШИЗЪМ ПО УКРАИНСКИ : Отстрелват неудобните журналисти в Украйна по списък в интернет. САЩ, ЕС, ПЛЕВНЕЛИЕВ МЪЛЧАТ, ЗАЩО ЛИ?

ДЕМОКРАЦИЯ ПО ФАШИСТКИ - САЩ, ЕС И ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ МЪЛЧАТ, ДАЛИ ТОВА Е ПЛАНЪТ ЗА ЗАГЛУШАВАНЕ НА ИСТИНАТА ЗА УКРАЙНА?

ПОРЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЙСТВО В КИЕВ - ТОЗИ ПЪТ Е ЖУРНАЛИСТЪТ И ПИСАТЕЛ ОЛЕС БУЗИН

ДЕМОКРАЦИЯ ПО ФАШИСТКИ: Ексдепутатът Калашников е убит в Киев

 


Сходни връзки

Полски политик: Евромайданът беше спецоперация на САЩ и Полша | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди