изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:11 EEST
28-годишният Туршо от Кърджали се е натресъл с буса си в софийски влекач чак в Германия    
Новини 28-годишен мъж се е натресъл с буса си в софийски влекач в Германия. Бусът е собственост на кърджалиеца Туршо. Инцидентът е станал край Оберпфалц. Според разследващите 28-годишният водач е карал с несъобразена скорост по магистралата, съобщава 24rodopi.com.

„Новините за пострадалите нашенци, които получаваме от германската болница, са добри. Ранените се възстановяват", съобщават близки на пострадалите кърджалийци в катастрофата край Оберпфалц.

Припомняме, че в 8.15 часа в четвъртък наш микробус се е блъснал с бясна скорост във влекач със софийска регистрация. И двете МПС-та се движели в посока Нюрнберг.

"Нашите са се движели с несъобразена скорост и бусът се ударил отзад във влекач със софийска регистрация. Трима от тежко ранените били транспортирани с хеликоптер до болница. Има опасност за живота им", поясниха кърджалийци, които живеят в Германия.

В немските медии се съобщава за 9 души ранени, като 7 от тях са в тежко състояние. Леко ранените са шофьорът и пътник, който седял до него.

Според първоначалните сведения на полицията, водачът на буса отклонил вниманието си за миг и заради високата скорост по магистрала А3 се доближи опасно близко до софийския влекач и последвал зловещ удар. Водачът на буса бил 28-годишен, а на влекача - 47-годишен.

В спасителната акция участвал хеликоптер, а полицаите спрели движението и по двете платна на магистралата.
Микробусът е на 29-годишния Тургай Ю., наричан Туршо. Според близките на пострадалите Туршо е родом от село Великденче, но живее в Джебел.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

28-годишният Туршо от Кърджали се е натресъл с буса си в софийски влекач чак в Германия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди