изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:31 EEST
Деян Неделчев: Тони Димитрова преспа със Стефан Диомов и той я направи певица    
Интервюта От предаването „Като две капки вода“ напомниха за Деян Неделчев-Икебаната, който беше брилянтно имитиран от актьора Ненчо Балабанов. Самият поппевец се появи в студиото си и предизвика истински фурор. Пред наш репортер Икебаната не скри щастието от факта, че Ненчо победи с неговия образ. Най-голямото му щастие е, че е надвил Азис.  Пред наш репортер Неделчев „направи на икебана” чалгата, както и величия като Лили Иванова, Георги Христов и Тони Димитрова:





- Съвсем скоро ще представите новата си песен, която е озаглавена „Гуменото пате“. С какво ще провокирате този път?

- Това е последната песен от моя нов 12-и албум, който излиза до дни. Това са 17 песни, събрани между 2012 и 2015 година. „Гуменото пате” е последният ми проект, страхотен дискофън, много музиканти могат да си мечтаят за такава песен. Текстът е с много весел привкус, много интелигентно съм поднесъл всичко. Хората много ще се радват и ще се смеят. Пуснах я няколко пъти в един бар във Варна и всички са на мнение, че това ще е летният хит на 2015 г. В клипа се снимах с две момичета, там съм с много смешни визии, също съм и елегантен. Малко обаче настинах на видеоклипа и сега съм болен.

- Вие представихте част от песента в предаването „Като две капки вода“, където обаче не ви оставиха много да се изявите и бързо ви „прогониха” от сцената…?
- Не съм я представял песента, просто си направих рекламата. За мен беше важно да отида и да кажа, че излиза нов албум и новата песен. Това беше важно за мен, а не предаването „Като две капки вода”. Ненчо Балабанов спечели благодарение на мен. Много ми хареса, талантлив е, макар че не успя да го докара на глас, защото мен трудно могат да ме имитират като глас, да не кажа никой! Но цялостното поведение го направи и аз бях много щастлив, защото Азис беше насран, точно като една ощипана госпожица.

Азис беше пълен провал в имитацията си на Георги Христов

и се радвам, че победихме чалгата.

- Не ви хареса Азис в образа на Георги Христов, така ли?
- Аз по принцип не харесвам Азис и всички останали чалги. Не понасям чалга, Азис и който и да било. Това че циганите и по-голяма част от българския народ харесва чалга, не означава, че и аз харесвам тази музика. Тя не е в моята кръв, слава Богу. Това е ориенталска музика, която няма място на пазара, а само в кръчмите. За съжаление, обществото е без никакви ценности и тази музика се слуша. Затова се радвам, че Ненчо победи Азис, понеже той си мислеше, че е номер едно. Аз го насрах, като излязох на сцената и публиката подивя.

- Как ще коментирате потупването на Рачков по дупето ви на сцената на предаването?
- Даже не съм забелязал, че някой ме е потупал по дупето! В момент, в който пееш и вдигаш публиката в екстаз, аз също съм в екстаз, не съм разбрал кой ме е потупал и дали аз съм го потупал. Не съм гледал после запис, понеже не обичам да се гледам и слушам. Но и да бях усетил такова нещо, бих реагирал с много смях. Човек трябва да има чувство за хумор - без него нищо не става. Аз го показвам навсякъде и непрекъснато. Аз иронизирам цялата държава, иронизирам и себе си, това е хубавото. Аз излизам и показвам, че на мен ми е хубаво. Докато

една надута Лили Иванова

и един Георги Христов няма да го направят – те са надувки, приемат се много насериозно, никога няма да покажат, че им е интересно, да поздравят друг артист и т.н. Защо не го направят?! Защото са надувки! Човек не трябва да се приема насериозно, а много от артистите в България се приемат така и много жалко за тях.

- Ненчо Балабанов наистина успя успешно да влезе във вашия образ, представяйки едно от творенията ви. Но вие доволен ли сте от видяното? Какво беше чувството да гледате как ви имитират?
- Естествено, че съм доволен! Отидох там да се забавлявам, много се смях, надсмивах се на себе си. Това, че ме имитират, означава, че съм фактор в българската музика. Пак ще ви кажа, човек не трябва да се приема насериозно, трябва да има самоирония. А не да се показваш като суперзвезда и да не може да се говори с теб, каквито са Лили Иванова и Георги Христов. Ненчо просто е много талантлив.

Deyan_Nedelchev_vatre2.JPG

- Извинявайте, но водещите и въобще всички в шоуто леко се подиграха с вас – нямате ли такова чувство? В няколко предавания след това отново ви споменаваха, иронизирайки образа ви? Не усещате ли, че сте една подигравка за шоубизнеса?


- Дреме ми на п*тката и на гъза!

Аз си правя каквото си искам и се надсмивам над всички вас – журналистите и целия български народ, който е затъпял от тази чалга. Аз си правя каквото поискам, и пак съм номер едно, и ще бъда винаги. Изобщо не ме вълнува кой какво казва за мен! С никого не се съобразявам и никой не се съобразява с мен. Никой не ми е дал една стотинка да си направя песните и клиповете, аз си правя каквото поискам. Има милиони хора, които ме обичат – навън и тук. Има и такива, които ме мразят – хейтърите в интернет. Въобще не ме интересува - затова съм единствен, уникален и неповторим! Това е положението! Няма такъв като мен – шоумен, композитор и певец. Могат да ми духат прахта във всяко едно отношение.

- Дори ви определиха като среден род – нито мъж, нито жена…?
- Ненчо го каза това с насмешка, но аз не го възприех насериозно. Както иска, така да ме възприема. Само едно ще ти кажа – всеки има мъжкото и женското в себе си и винаги ще го има. При едни е в повече, при други - по-малко, така че не виждам нищо смешно. Няма нищо нередно в цялата история, който каквото иска да си говори. Лошото в България е, че хората са консервативни, гледат кой какво мисли за тях, какво ще кажат за тях, пък аз не се съобразявам с никого. Затова съм интересен и ще продължавам да бъда, защото съм уникален във всяко едно отношение! Българските артисти за мен са много скучни, голяма част от тях. Няма индивидуални артисти - те само копират или са старомодни.

- На няколко пъти споменавате чалгата – тя ли е основният катализатор за затъпяването на българския народ, или грешно ви разбирам?
- Разбира се! Този Митко Пайнера трябва да го насекат на парченца, че е създал такава култура, ако може да се каже, че е някаква култура.

Създал е пеещи ку*ви с липосукции и цици

това да гледаме и слушаме – порнографска телевизия „Пайнер”. Положението е трагично! И не смятам, че тази чалгаджийска музика ще си отиде - ние сме балкански регион и тя винаги ще съществува. Това не са певици, това са курветини, които се женят за борци с пари, смятайки, че ще си оправят положението и ще бъдат много щастливи. После се оказва, че ги пребиват от бой и са много нещастни. Нещастници, които не могат да пеят, всичко е пълен плейбек!

Ikebanata_vatre3.JPG

- Не сте ли краен, слагайки всички под общ знаменател? Няма ли някое изключение от вашата негативна класация?
- Не ме интересуват изключенията! Щом пееш чалга – за мен си нищо! Аз разбирам, че те си изкарват хляба с чалгата, но аз никога не бих пял такава музика. Десислава, която ми е приятелка от „Къртицата”, идва в бара във Варна, много я харесвам като певица, ама и тя си изкарва парите с чалга. Прекрасно пее момичето и други стилове, ама повече в чалгата се изявява. Дори Азис е много добър певец, но той е чалгаджия и много хитър – прави си сам ПР. Цигански времена, циганско време... Аз не мога да пея чалга, не е в кръвта ми, аз не съм циганин. За мен това е циганска музика.

- Видях, че в личния си профил във Фейсбук отбелязвате рождените дни на популярни български актьори. Какъв сантимент влагате?

- Да, аз съм единственият, който отбелязва рождените дни на български и чужди актьори, певци, художници и всякакви видове известни хора. Това означава, че аз не съм злобен и завистлив. Много неща тепърва ще ви правят впечатления! Аз все още не съм за тази държава, мен не ме разбират тук –

подиграват ми се!

И на кого се подиграват – на себе си! Повечето са комплексари и когато си неспособен, почваш да се подиграваш на успелите.

- В този ред на мисли, вие търпите ли на критика и кой е най-големият ви критик? Има ли нещо, за което наистина сте се обидили, да сте го приели навътре и да ви е донесло известна болка?
- Зависи за каква критика говорим. Ако почнете да ме критикувате за нещо, с което не съм съгласен, веднага ще ви оборя.

Обикновено само слушам какво ми говорят и си правя изводи. Не ме интересува кой какво казва, но слушам какво говорят. Но аз съм този, който действа и тича по задачите, и правя каквото си искам. Много простаци има в интернет, които ги блокирам във Фейсбук всекидневно. Имало е случаи, в които съм се чувствал наранен, народът тотално е изпростял. Ама като слушат чалга, така ще бъде.
Чалгата е нещо зло, което не е трябвало да го има. Но живеем в материално време - трябва да има цици, липосукции и това ще е номер едно.

- Всички сме свикнали да ви гледаме усмихнат, но вероятно в живота ви не всичко е цветя и рози…?
- На никой животът му не е само цветя и рози. Аз съм много сериозен човек – и в живота, и на сцената. Това, че на сцената го показвам по друг начин, това ме радва. Давам положителна енергия на много хора, радват се с мен, зареждам ги. Аз съм изключително нормален човек, живея си в моя вътрешен свят, престанал съм да гледам телевизия, да слушам радиа и да чета вестници. Масмедиите са най-лошото нещо, защото показват най-голямата мръсотия и пълнят с лоша енергия.

- Чувствате ли се понякога самотен, предвид факта, че живеете в собствен вътрешен свят, както твърдите?
- Много често. Аз съм изключително самотен като човек, но това само аз си го знам. Никой не ме разбира. Живеем в един материален и просташки свят. Аз нямам кой знае колко големи приятели, само познати. Не съм виновен, че съм роден в такова време. В тази държава няма духовно израстване, поне засега.

- Възнамерявате ли да тръгнете по участия в нощните клубове, да представяте своите парчета и да забавлявате по някакъв начин хората?Ikebanata_vatre4.JPG
- Който иска – да ми се обади и ще говорим за хонорар - без пари нищо не правя. Аз не ходя да се тикам по участия в разни нощни клубове - който иска, ще ми се обади. Ако няма – никъде няма да ходя. Това е положението. Винаги съм бил отворен към тези неща, но в тази държава се слуша чалга и певци като Мария Илиева и Криско, които нямат един хит. Аз имам много хитове през годините, които се пеят и сега, а те нямат такива. Всичко е ПР – пари при пари отиват.

Едни и същи хора те тикат, комбина са, шуробаджанащина, един кръг са се събрали, което не означава, че са най-великите и най-търсените. Нали виждаш, че и по журитата слагат едни и същи, от години са едни и същи физиономии. Аз не гледам такива предавания, случайно бях в един бар и вървеше това предаване и видях, че ме избират мен за имитация. И отидох да си направя реклама на албума и на новия сингъл, както и да се повеселя. Журито са еднакви навсякъде - лъжат, мажат, нищо не правят за младите, няма пазар в тази държава и няма къде да те продадат.

- Твърдите, че не сте злобен, но пък изляхте доста помия по адрес на Тони Димитрова? Думите ви не са ли продиктувани именно от някаква злоба, неприязън…?
- Тони

Димитрова е една дебела пача, която не може да пее

и има четири тона. Преспа със Стефан Диомов и той я направи певица. Тя е една непееща дебела пача. Тя лиже задници. Обвини ме, че говоря лошо за Анна-Мария Тонкова, но Тони Димитрова нищо не знае. Пълна лъжкиня, която лиже п*тки и задници, с извинение, и смята, че е номер едно. Всички хора й се присмиват колко е жалка. Била българската Бони Тейлър, а на мен от самото начало ми казват българската Селин Дион, защото пея с нейния маниер. Има да си мисли тя, че е българската Бони Тейлър - минала е покрай нея!...

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Деян Неделчев: Тони Димитрова преспа със Стефан Диомов и той я направи певица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди