изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:54 EEST
Пол Крейг Робъртс: САЩ харчат много пари, за да изопачат всяка дума на Русия    
По света Робъртс съобщава, че за борба с „реваншистка Русия” и нейната „интернет-армия” режимът на Барак Обама заделя за ведомството на Ендрю Лак $15,4 млн., за да дискредитира всяко изявление на Русия, появяващо се в англоезичните руски медии.

САЩ, чието честолюбие е засегнато от серията безславни военни кампании в Близкия Изток, като не искат да се разделят с мита за „изключителността” на своята нация, са си намерили противник в лицето на Русия и водят изключително мащабна информационна война против руските медии зад граница, счита Пол Крейг Робъртс, американски политолог и бивш съветник на президента Роналд Рейгън.„Вие или ще транслирате това, което ви кажем, или ще ви закрием като терористична организация. Ние даже можем да арестуваме вашите американски работници като помагачи на тероризма. С други думи, позицията на главата на BBG (Управителен съвет по въпросите на електронните медии на САЩ) Ендрю Лак звучи така: Който говори истината е терорист” – пише Пол Крейг Робъртс.

Робъртс съобщава, че за борба с „реваншистка Русия” и нейната „интернет-армия” режимът на Барак Обама заделя за ведомството на Ендрю Лак $15,4 млн., за да дискредитира всяко изявление на Русия, появяващо се в англоезичните руски медии. Според него разходите на САЩ за информационната кампания против Русия само ще растат – сметката ще се вдигне до милиарди, докато в същото време мнозина американци ги изселват от домовете им и ги тикат в затвора заради дългове.

Самият Ендрю Лак не е пропуснал към новината за отпуснатите средства за BBG да добави традиционните за американския елит думи, че „Русия заплашва своите съседи, Съединените щати и техните западни съюзници”, а след това обещал „да освободи „руснаците и рускоезичните жители от бившия СССР от пропагандата”. Според политолога Робъртс, САЩ възнамеряват да водят информационна война на нейна територия.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пол Крейг Робъртс: САЩ харчат много пари, за да изопачат всяка дума на Русия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди