изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 09:49 EEST
Ринго Стар беше приет в Залата на славата на рокендрола    
По света Стар беше отличен и за соловата си кариера, той има 18 албума след разпадането на Beatles. Легендарният барабанист на Beatles - Ринго Стар, беше официално приет в Залата на славата на Рок музиката. Това стана на 20-ата годишнина от откриването на музея в почит на музикантите в тежкия стил.

Стар беше въведен в залата на славата в Кливлънд от своя приятел и колега от Beatles - Пол МакКартни. Освен барабаниста на британската група, членове станаха още соул изпълнителят Бил Уитърс, пънк-рок бандата Green Day. Посмъртно признанието получи и рок изпълнителят Лу Рийд, който почина през 2013-та година.

"За мен това е огромна чест. Журналисти ме попитаха "Защо ти отне толкова време да влезеш в залата на славата?", а аз им обясних, че това не става по мое желание, а трябва да бъдеш поканен. Най-накрая това се случи и с мен, за което съм много щастлив", заяви Ринго.

Стар беше отличен за соловата си кариера, той има 18 албума след разпадането на Beatles. Като част от британската четворка, Стар е член на залата на славата още от 1988-а година.

За да бъде въведен един изпълнител или група в "Залата на славата на рокендрола", е необходимо да са минали 25 години от излизането на първия им запис. Първото заседание на това съобщество е било през 1986 година, когато са били въведени първите 10 музиканти. По-късно с подобна чест бяха удостоени Beatles, Боб Дилън, Би Би Кинг, Rolling Stones и много други.  http://news7.bg



 


Сходни връзки

Ринго Стар беше приет в Залата на славата на рокендрола | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди