изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:47 EET
МОДА - КРИЗА НЕ КРИЗА: Пет причини да не носите бельо    
Любопитно Ако Шекспир живееше в нашето съвремие, вероятността емблематичният му въпрос да звучи като "Да бъда или да не бъда… с бельо?” е доста голяма. Все пак, този сложен казус се е разисквал години наред и към днешна дата ходенето без бельо има както верни привърженици, така и върли противници.

Още през 20-те години на миналия век дизайнерите не пропускали възможност да изтъкнат предимствата на кюлотите. От друга страна, лекарите били убедени, че долните гащи са опасни за здравето, защото стягали кожата, блокирали кръвоносната система, а това вредяло на женската репродуктивност.

Днес битуват някои заблуди, най-голямата от които е, че ходенето без бельо може да се окаже пагубно за сексуалното ви здраве. Ето защо днес ще ви представим 5 неоспорими доказателства защо все повече жени трябва да прегърнат "голата” идея и да захвърлят бикините.

1. Удобно е

Разбира се, започваме от най-логичната причина – наистина е адски комфортно и отпускащо. Още повече, ако сте били цял ден на работа, несъмнено това ще ви стори като едно от най-хубавите неща, които сте правили скоро време.

2. Няма връзка между ходенето "дибидюс” и инфекциите

Това е най-разпространеният мит, който спира много дами да се отпуснат в тази насока. Д-р Джилиан Дийн, директор на клиниката за планирана бременност в Ню Йорк, е категорична, че няма пряка връзка между ходенето без бельо и гъбичните инфекции. Всъщност, шансът да се сдобиете с бактериална вагиноза е в пъти по-голям, ако носите стегнато бельо от изкуствени материи.

3. То предотвратява различни болести

Може би някои от вас знаят, че много гинеколози съветват при хемороиди, генитален херпес или друг здравословен проблем, който причинява болка в тази област, да се спи без бельо. Дори никога да не сте имали подобни оплаквания, превенцията е важна. Известният белгийски професор Жан-Пиер Мартинез не пропуска повод да посъветва дамите да захвърлят долното бельо преди лягане, освен когато са в месечен цикъл.

4. Ще се почувствате по-секси

Разбира се, някои жени се чувстват най-привлекателни, когато се сдобият с комплект изискано дантелено бельо. Повярвайте ни, няма нищо по-сексуално от носенето на… нищо. Ако все още се съмнявате в това, изпробвайте твърдението върху вашата половинка.

5. Дрехите ще стоят по-добре

Няма начин да не сте попадали поне веднъж на папарашки кадри, които документират, че голям процент от холивудските знаменитости не носят бельо. Това обаче съвсем не е някой трик за медийна слава. В действителност, всички дрехи (особено официалните) стоят зашеметяващо върху гола кожа. Все пак, коя дама би искала силуетът й да бъде развален от парче плат, нахално впиващо се във формите й?
http://www.blitz.bg

Украинците се наслаждават на министърка без гащи (СНИМКА 18+)
Папараци щракнаха Джей Ло без гащи (18+)
10 неща, които „убиват“ мъжкото либидо
Емилия пее без бельо /видео/
Вагината става фабрика за перли
”Невидимо” бельо и дантела през пролет/лято 2013
Джей Ло се разхожда без бельо
Фолкаджийките този път заложиха на разкопчани ципове
На церемонията без гащи за щастлив брак
Няколко правила за секса на открито
Студентка изкарва пари за обучението си с бельо
Нейното бельо според зодията
МИЛИЦА СИ ПОКАЗА КАТЕРИЧКАТА
Открий 7-те чудеса на страстта!
Бритни пак лъсна вагина. Виж!
ШАНЕЛ ПЕЕЛА БЕЗ БЕЛЬО
Камелия била стриптизьорка
БРИТНИ СЕ ОМЪЖИЛА БЕЗ БЕЛЬО
Еротика/Erotica
 


Сходни връзки

МОДА - КРИЗА НЕ КРИЗА: Пет причини да не носите бельо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди