изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:38 EEST
ПРОВЕРЯВАТ ПОТЕНЦИАЛНО ОПАСНИТЕ ВОДНИ ОБЕКТИ    
НовиниВ периода 20 - 24 април, Междуведомствена комисия ще извърши проверка на състоянието на речните корита и водосборни дерета извън населените места на област Добрич, участъци и съоръжения от републиканската пътна мрежа, попадащи в обхвата на речните корита. Особено внимание ще бъде обърнато на проблемните участъци.

Това съобщиха от пресцентъра на областна администрация, като добавят, че за проверката областният управител е издал заповед.    За язовирите, които са общинска собственост и са обект на проверката, кметовете на общини са длъжни да уведомят ползвателите/концесионерите им и да осигурят присъствието им на съоръженията по време на проверката с готовност да представят аварийните планове на язовирите.
Комисията, назначена със заповед на областния управител, е председателствана от заместник-областния управител Йордан Йорданов и включва представители на институции и ведомства, които имат отношение към превантивната дейност при защита на населението при бедствия и аварии.
За резултатите от проверката ще се изготви доклад до областния управител. НДТ
 


Сходни връзки

ПРОВЕРЯВАТ ПОТЕНЦИАЛНО ОПАСНИТЕ ВОДНИ ОБЕКТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди