изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 АПРИЛ


ОВЕН - Красноречието ви идва от вътре и няма да срещнете трудности, ако се наложи да убеждавате някого в правотата на доводите си.

ТЕЛЕЦ –  Очакват ви проблемни ситуации, с които ще трябва се справите. Често те ще се различават от това, което сте планирали. Проявете достатъчно дипломатичност, за да не пречи това на работата ви.

БЛИЗНАЦИ - Програмата ви за деня е привлекателна за цялото ви семейство. Ще се справите с лекота със задълженията си и ще запазите добро разположение на духа.

РАК - Здравословните ви проблеми ще отшумят и ще ви позволят да се заемете с рутинната си работа. Занимания със спорт ще ви дадат повече енергия и ще подобрят настроението ви.

ЛЪВ - За всеки проблем може да се намери добро решение и вие най-добре го знаете. Безполезният разход на енергия и време няма да ви донесе нищо добро, за това се вземете в ръце и действайте.

ДЕВА – Денят ви ще е натоварен, но вие в никакъв случай няма да почувствате умора. Делата ви се подреждат по желания начин, така че едва ли има от какво да се оплаквате.

ВЕЗНИ - Ако търсят съветите ви, добре, но противно на очакванията ви, всяка самоинициатива би влошила взаимоотношенията ви.

СКОРПИОН - Отнесете се добронамерено към опитите на другите да разнообразят ежедневието ви. Не бъдете и толкова критични, това няма да ви създаде уют и спокойствие.

СТРЕЛЕЦ - Ще се радвате на внимание и делово предложение, което ще събуди у вас неподозиран хъс за бизнес. Ще се справите, желанието ви за изяви е силно, възползвайте се и работете.

КОЗИРОГ – Проявената от вас съпричастност и ангажираността ви с проблемите на партньорите ви ще се отрази благотворно на отношенията в екипа ви.

ВОДОЛЕЙ - Ще получите възможност за финансова реализация на идеите си и ще се възползвате по най-бързия начин. Старанието ви е очевидно и скоро ще се ви донесе печалба.

РИБИ - Умората ще ви накара да предпочетете топлината на дома пред шума и суетата на вън. Духовни занимания ще обогатят представите ви за други светове, не по-малко интересни и загадъчни.

Коя зодия е най-сексапилна, коя е най-вярна, коя е най-коварна. И коя никога не забравяш!

Египетски хороскоп

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди