изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:16 EEST
Кметът на Пазарджик се шири в имение с басейн, фитнес, джакузи и изкуствена река    
Новини В ново имение с басейн, фитнес, джакузи, изкуствена река, къща за гости и много екстри живее кметът на Пазарджик Тодор Попов, съобщава bTV.

Според общински съветници има несъответствие между начина на живот на градоначалника и доходите му. Луксозният имот на кмета е построен през 2014 година в село Паталеница и е скрит зад висока ограда.

От птичи поглед се вижда покрит басейн, голяма къща, фитнес зала, изкуствена река, скъпо озеленяване и още няколко постройки, включително парник.

„Сега, факт е и аз не се крия, че имам имот и селска къща в Паталеница и не се крия. На мое име. Нали, защото сега като стане зелено, като ти се покажат розите, това-онова, да седнеш вънка, уникално. Разбираш ли ме?”, каза Тодор Попов.

„Лично за себе си съм открил несъответствие между доходите, които са декларирани, и имотното състояние на кмета на общината”, заяви общинският съветник Румен Петков. http://www.blitz.bg



Тодор Попов е роден на 26 декември 1967 година в Пещера. Завършва „Право" в Софийския университет „Св. Климент Охридски".

От 1992 до 1995 година е младши съдия и районен съдия в Окръжен и Районен съд - Пазарджик. В периода 1995-2007 година работи като адвокат.

От 1999 до 2007 година е общински съветник в Общински съвет - Пазарджик, като в последните четири година от периода е председател на общинския съвет.

През ноември 2007 година е избран за кмет на Пазарджик. Издигнат от инициативен комитет, Попов печели изборите на втори тур.

На 23 октомври 2011 година Попов стана кмет отново на Пазарджик с 69.01%, които печели на първи тур.

Семеен, с две дъщери.


 


Сходни връзки

Кметът на Пазарджик се шири в имение с басейн, фитнес, джакузи и изкуствена река | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди