изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:11 EET
Компаньонка изпяла Петър Филипов, че е убиецът с лимузината на „Сле Груп”    
Ред и сигурност Бизнесменът Петър Филипов, който пиян уби жена на пътя с колата на фирма „Сле Груп”, се опитал още в същата нощ да набута приятеля си – турски гражданин, че е бил зад волана. Още при идването на ченгетата Петър посочил Кешив Сюлейман за водач на тузарската лимузина „Ауди А8”. Кешив, който също не бил трезвен, казал пред полицаите, че Петър е блъснал Сеата на 45-годишната Костадинка Чапанова, която почина на място след зверския удар, съобщава „Флагман.бг”.

Във фаталната нощ на 1 юни 2013 година в „Ауди”-то е пътувала и компаньонката Тоника Илчева от Стара Загора. Именно тя изпяла пред разследващите кой е виновникът за убийството на пътя. Тези подробности станаха ясни днес на процеса срещу Петър Филипов.
Тоника Илчева не дойде в съдебната зала, въпреки че е редовно призована. Тя изпратила болничен лист, който обаче не бе приет за уважителен от магистратите. Така компаньонката отнесе глоба от 400 лева.

„Болничният лист за чревно разстройство с неустановен произход не се приема”, отсече съдия Захарин Захариев.

Припомняме, че зверската катастрофа стана на 1 юни 2013 година в около 01.00 ч. на пътя покрай кв. “Черно море“, малко след трите хотела на братя Велчеви. Според тройната авто-техническа експертиза Петър Филипов е навлязъл в насрещното със 132 километра в час. Ударил се е челно в „Сеат”-а, влачил го е близо 40 метра. В един момент „Ауди”-то се е отделило от малката кола и е продължило спирачния път с 80 метра. Ударът на лимузината, която е с 520 конски сили, в „Сеат”-а бил размазващ.

Също така според обвинението Кешив Сюлейман е стоял с Тоника на задната седалка, а Петър Филипов на шофьорската. Доказателство за това е откритата кръв и кожа на обвиняемия на мястото на водача.

Днес съдия Захариев каза в прав текст на Петър Филипов да признае кой е карал колата и бил ли е пиян, тъй като по реда на съкратеното съдебно следствие присъдата му може да бъде редуцирана с 1/3.

„Уведомил съм те преди 100 години /имам предвид 2 месеца/, че ако се съгласиш да кажеш, че ти кара колата, беше ли пиян, ние, ако решим, че си виновен, сме длъжни да намалим присъдата ти с една трета. Да освободим тези хора, да не ги държим тук. Има един неоспорим факт – бих се обърнал към тази госпожица /б.а. дъщерята на убитата – Петя Златева/ и бих й казал – извинявай. Няма да се оправдавам с жена си и да казвам на полицията – турчинът караше колата“, заяви магистратът. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Компаньонка изпяла Петър Филипов, че е убиецът с лимузината на „Сле Груп” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди