изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:30 EEST
КАНЯТ ФИРМИ ОТ РЕГИОНА НА ВИРТУАЛЕН ТЪРГОВСКИ ПАНАИР    
ИкономикаТърговско-промишлената палата в Добрич кани предприемачи от региона да участват във виртуален търговски панаир AGROFOODtech e-EXPO за Черноморски регион и Европа. Той ще се проведе от 23 до 30 април. Организатори са Търговско – промишлена палата Сакария, Турция, Кавказки институт за икономически и социални проучвания, Грузия и e-F+TN партньорски консорциум.

“AGROFOODtech e-EXPO” е второто онлайн търговско изложение, организирано по проект e-F+TN. Изложението ще домакинства над 100 внимателно подбрани предприятия, предлагащи, оборудване, технологии и свързани услуги в сектори селско стопанство и ХВП.
“AGROFOODtech“ е онлайн търговско изложение, организирано по проект e-F+TN, което ще има и физическо присъствие на IDMA 2015, Истанбул, Турция. Онлайн събитието е безплатно и цели повишаване на европейските и международни търговски и бизнес връзки на предприятията от Черноморския регион.
Желаещите могат да посетят виртуална изложбена зала в интернет директно от своя компютър. Могат да се разходят около виртуалните щандове, представящи повече от 100 внимателно подбрани предприятия, да разгледате техните продукти и услуги, да разменят бизнес информация, да комуникират с чат или видео-конференция с представители на изложителите, към които проявяват интерес. Заинтересованите могат да се свържат с организаторите и да изискат участие в бъдещи събития.  НДТ 
 


Сходни връзки

КАНЯТ ФИРМИ ОТ РЕГИОНА НА ВИРТУАЛЕН ТЪРГОВСКИ ПАНАИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди