изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:08 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 АПРИЛ


ОВЕН - Не се въздържайте да излагате мнението си публично. Може би наистина ще успеете да допринесете за желана от вас промяна.
ТЕЛЕЦ –  Желанието и стремежът ви да успеете на всяка цена, сякаш ви пречат да видите някои важни неща около вас. Това нарушава добрия тон на взаимоотношенията с партньорите и въобще с хората до вас.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще вземете участие в организирането на събитие, за което ще се говори. Правилно ще разпределите силите си и ще можете да свършите задачите, от които ще получите дивиденти.
РАК - Разполагайки с необходимата информация, ще подобрите работата си и по-бързо от очакваното ще постигнете краткосрочна цел. Възможностите ви ще се повишат и какво друго ви остава, освен да работите по реализацията им.
ЛЪВ - Много от нещата, които ви се получават ще ви мотивират да не спирате до тук. Ще откриете и други причини да продължите и няма да сгрешите.
ДЕВА – Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите.
ВЕЗНИ - Решенията, които ще вземете днес ще имат трайни последствия. Бъдете последователни в действията си, за да не разрушите отведнъж дълго граденото.
СКОРПИОН - Ще се стремите, до колкото ви позволяват възможностите, да стабилизирате здравето и финансите си и в тази връзка ще проявите готовността си да поемете нови отговорности.
СТРЕЛЕЦ - Споровете не са причина за раздели, а само за сверяване на позиции и чувства. Или поне така гледайте на тях днес. Изключете от поведението си всичко, с което бихте навредили на доброто си име, спокойствието на семейството и коректните взаимоотношения.
КОЗИРОГ – Работете безпристрастно и професионално, и използвайте уменията си, за да отговорите на очакванията, които има към вас.
ВОДОЛЕЙ - Възможно е днес неочаквано развитие на ваш професионален въпрос да промени всичките ви планове за този ден. Не се учудвайте ако наистина ви се наложи да поемете по различен път от този, който сте планирали досега.
РИБИ - Днес ще ви се наложи да обърнете внимание на доста неща, които сте пренебрегвали до този момент. Разбирате се добре с колега, с който споделяте обща работа и от това ще зависят успехите ви.

Какво казват след секс различните представители на зодиака
Mоже ли датата на раждане определя характера?
Диета под знака на Зодиака


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.11 секунди