изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:44 EEST
Ето я акушерката, която преби и души пеленаче    
Новини Медицинската сестра Емилия Ковачева от Самоков, която е арестувана за нанасяне на побой и душене на новородено, е изнасяла лекция в здравното заведение, в което работи през януари тази година, съобщиха за БЛИЦ запознати. Жената е вдовица и има две дъщери. Все още не са ясни мотивите, заради които е нападнала бебето на 8 месеца.

Тя е привлечена като обвиняема от прокуратурата за опит за умишлено убийство. Както БЛИЦ съобщи, тя е удряла със стъклено шише пеленачето. От болницата съобщиха пред БЛИЦ, че жената е уволнена.




Новородено бебе е било бито или изпуснато в родилното отделение. За това съобщава Нова телевизия, позовавайки се на оскъдната до момента информация. Според нея разпити по случая текат в Първо РПУ – София.Инцидентът става на 17 април в частна столична болница. От там потвърдиха пред БЛИЦ, че има уволнен служител, но не уточниха дали това е във връзка с нараненото бебе.

"Във връзка с извършена вътрешна проверка болницата отстранява от длъжност свой служител за установени груби нарушения на служебните задължения, професионалната етика и морал. За да не се възпрепятства работата на компетентните органи, които са информирани своевременно, към моментаболницата няма да дава допълнителна информация. Лечебното заведение оказва пълно съдействие по случая", се казва в съобщение на здравното заведение.

Акушерката, за която се предполага, че е причинила инцидента с бебето, е от Самоков. Във въпросната частна болница работи от година и половина. Има две деца, през 2001 г. е останала вдовица. Всички твърдят, че е добър професионалист.

В момента бебето е преместено в друга болница. След първоначално тежкото му състояние, сега то е по-добре и постепенно се възстановява.
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Ето я акушерката, която преби и души пеленаче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди