изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:49 EEST
ДОБРУДЖА ЗАГУБИ ОТ ФРЕГАТА, ЩЕ СПОРИ ЗА БРОНЗ    
СпортОтборът на Добруджа отстъпи на Фрегата (Бургас) и във втория полуфинален плейоф на мъжкото хандбално първенство. Срещата в  добричката зала „Русалка” завърши при резултат 22:25.

Така с две победи в плейофите бургазлии се класират за финала на шампионата, а Добруджа  ще спори за бронзовите отличия. Най-резултатен за домакините бе Джошкун Якубов с 9 попадения, 4 добави Антон Петров. Фрегата чака на финала победителя от следващия полуфинал  между варненските Спартак и Локомотив, а Добруджа ще се изправи за третото място срещу загубилия от въпросния двубой.
През отминалия уикенд хандбалистите на Локомотив победиха Спартак с 33:32 (15:12) след драма в зала „Владислав“ и изравниха резултата в полуфиналния плейоф – 1:1 победи. Третият решителен мач, който ще определи финалиста за титлата, е на 2 май в Камчия. През второто полувреме Спартак водеше в резултата, дори и с 4 гола. Три минути преди края обаче Локо изравни и срещатга продължи гол за гол, а 8 секунди преди края Бранимир Балчев отбеляза победното попадение за своите. Най-резултатен от победителите, преди да напусне с тежка контузия, бе добричлията Тансер Юсню с 6 гола, а от Спартак Йордан Димитров завърши със 7 гола. Асът на спартаклии Мирослав Владков пък скъса ахилес след почивката. Тансер Юсню пострада тежко през второто полувреме. Той се удари със съперник и падна с главата върху коляното на друг от Спартак. В момента Тансер е в болница със съмнение за комицио. След минути ще мине скенер. „Не е губил съзнание, но не е добре и му се гади. Пред 3 месеца вече имаше комоцио, дано сега се е разминал с него“, заяви за petel.bg треньорът на Локо Никола Карастоянов, който придружава Юсню в болницата.


 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ЗАГУБИ ОТ ФРЕГАТА, ЩЕ СПОРИ ЗА БРОНЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди