изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:16 EEST
Камион уби на място млада жена на пешеходна пътека в Бургас    
НовиниКамион блъсна млада жена и я уби на място на пешеходната пътека край магазин "Била" в Бургас. Товарният автомобил е пътувал в посока от ж. к. "Меден рудник" към Промишлената зона в района на "Елкабел". Той е трябвало да завие наляво на кръстовището на "Трапезица". Жената е пресичала на пешеходната пътека, която се намира на метри преди светофара.


„Не знам как се случи, не карах нито бързо, нито пък бях разсеян, просто не я видях. Не знам как се появи изведнъж, за жалост жената не е жива", каза шофьорът на товарния автомобил пред "Флагман".

В момента превозното средство се намира на метри от мястото на трагичния инцидент. Според очевидци на катастрофата, камионът е влачил тялото на жената по земята.

В момента на място има полиция, която проверява документите на камиона и на виновния водач. По асфалта има счупени стъкла и таблет, изтърван от пешеходката.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Камион уби на място млада жена на пешеходна пътека в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди