изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:57 EEST
Проститутки подкрепиха Хилари Клинтън    
По света Жрици на любовта застанаха зад Хилари Клинтън, която вече обяви, че ще се кандидатира отново за президентския пост. Става дума за труженички на плътта в заведението Moonlight Bunny Ranch, щата Невада. Те организираха кампания под надслова "Проститутки за Хилари."

Те обясниха, че са благодарни на бившата първа лейди и бивша ръководителка на американската дипломация за проведените с нейно участие реформи в сферата на здравеопазването. Това позволи на секс труженичките да получат същата помощ, както и всички останали данъкоплатци. Те казаха също, че харесват възгледите на Хилари Клинтън за външната политика.

The Bunny Ranch развлича клиентите от цял свят и момичетата високо уважават онази жена, която е способна да подчини мъжете, представляващи деспотичните култури, гласи сайтът на кампанията в подкрепа на Хилари.

Проститутките от същото заведение са поклоннички и на Бил Клинтън. Именно те хванаха 68-годишния съпруг на Хилари на едно благотворително мероприятие и го уговориха да се щракне с тях.

На 13 април Хилари Клинтън обяви, че ще участва в президентската надпревара. Ако финишира първа, тя ще бъде първата жена президент на САЩ.  bgnes.com

Кои зодии са най-лоши политици
ПАЯЦИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА: US студенти: Хилъри Клинтън да върне $ 225 000 за лекция
Държавният секретар на САЩ Хилъри Клинтън получи мозъчно сътресение
Замеряха Клинтън с домати в Александрия
Румъния изгони Шеврон
Хилари Клинтън: САЩ ще е винаги с българите
 


Сходни връзки

Проститутки подкрепиха Хилари Клинтън | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди