изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:32 EET
АРЕСТУВАХА БИВШ ШЕФ НА СИК ЗА ИЗНУДВАНЕ    
Ред и сигурност    В съдебно заседание в петък Окръжният съд задържа под стража тримата обвиняеми И. А. Х.,  И. И. Д. и Б. Д. М., съобщиха от пресцентъра на съда.  Те са обвинени в това, че през периода от 30.09.2013г. до края на август 2014г. в гр. Добрич и курорта Албена в съучастие помежду си, с цел да принудят Атанаска С.К. от Добрич да се разпореди със своето право на собственост върху апартамент, я заплашили с насилие, с което й причинили значителни имуществени вреди.    



При анализ на събраните в досъдебното производство материали съдът е установил обоснованото предположение, че тримата обвиняеми са извършили деянията, в които са обвинени. Установена е и опасността същите да се укрият или да извършат други престъпления.

С оглед на тези съображения Окръжният съд счита, че по отношение и на тримата обвиняеми е налице предпоставка за вземане на най-тежката мярка за неотклонение, а именно „задържане под стража”.

Мярката подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

По информация на НДТ, единият от задържаните е бившият шеф на СИК в Добрич Ивелин Димитров, известен като Големия Котарак. Другият също е свързан със СИК – Богомил Митев.  НДТ

 


Сходни връзки

АРЕСТУВАХА БИВШ ШЕФ НА СИК ЗА ИЗНУДВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди