изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:13 EET
ХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ


ОВЕН - Наистина е желателно да обмислите добре въпроса и да действате едва когато сте сигурни в решението си. Хората около вас са склонни да ви съдействат, разбира се ако им предоставите тази възможност.

ТЕЛЕЦ –  Днес някои от вас ще изпробват късмета си в област, в която нямат достатъчно опит, но имат предостатъчно желание да опитат нещо ново и нетрадиционно за тях.

БЛИЗНАЦИ - Ще отделите от времето си, за да наваксате поизостаналите си задачи. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка.

РАК - Запазете спокойствието си и не позволявайте на нищо да наруши баланса на емоциите ви. Посветете повече времето си на дома и на любимите ви хора, това ще засили чувството ви за сигурност.

ЛЪВ - Поведението ви ще се отрази положително на мисленето и решенията на хората, с които общувате и това ще доведе до конкретни действия.

ДЕВА – Денят ще ви срещне с нови хора и ще премине без натоварващи ви вълнения. Желанието за развлечения при други ще ги накара да тръгнат на път или да потърсят подходящо място за отмора.

ВЕЗНИ - Ще се заемете на първо време с нерешените проблеми на работното място или в семейството, и без излишно суетене ще ги отхвърлите.

СКОРПИОН - Ще срещнете противоречия и е възможно да влезнете в конфликт с околните. Не приемайте драматично нещата, всеки има право на собствено мнение, а също и да го отстоява.

СТРЕЛЕЦ - Не натрапвайте грижите и проблемите си на другите, можете и сами да се справите с тях. Доверете се на себе си, вие сте човекът, от когото зависи решението им.

КОЗИРОГ – Подходящи занимания с хората, които ви помагат да се отпуснете са измежду добрите възможности, но ще има и такива, които ще се посветят на идея, обещаваща да е печеливша.

ВОДОЛЕЙ - Някой от обкръжението ви, към когото се отнасяте с доверие, може да ви подведе. Но не всичко е загубено, още можете да сведете негативите до минимум.

РИБИ - Днес имате късмет и всичко, с което се захванете ще бъде успешно свършено. В личните си отношения също жънете успехи, обаянието ви е магнетично за представителите на противоположния пол.

Хороскоп на флирта - коя зодия си пада по теб

Кои са най-престъпните зодиакални знаци?

Шеф според зодиакалния знак

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди