изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:37 EEST
УБИЙСТВО В С. БОНЕВО, УБИЕЦЪТ ОТ ТЕРВЕЛ Е ЗАЛОВЕН    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ:  70-годишна от Добрич плати на телефонен измамник 9000 лева. Задържаха 29-годишен, кпал от автомобил в Добрич. При катастрофа загина 61-годишен от Добрич с "Рено Клио"


На 25 април, около 08:30 часа, в РУ 01 Добрич е получено съобщение от Д.М., на 70 г. от гр. Добрич, която заявява, че на 24 април, около 12:30 часа, е получила обаждане на домашния си телефон от лице, представило се за лекар. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимият доктор е заявил на възрастната жена, че неин близък е болен, като за неговото лечение е нужно тя да заплати 2 бр. ваксини. Малко по-късно жената е предала сумата от 9 000 лева на неизвестно за нея лице пред дома си в ж.к. „Иглика”. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ 01 Добрич.

 

На 26 април, около 22:18 часа, в РУ 01 Добрич по тел. 112 е получено съобщение от гражданин, за това че неизвестно лице е счупило странично стъкло и е проникнало в лек автомобил, паркиран в ж.к. „Балик” в гр. Добрич. Незабавно са изпратени автопатрули, като на място е установен автомобил „Фиат Палио” с добричка регистрация, със счупено задно дясно странично стъкло. От проведените оперативно издирвателни мероприятия е забелязано лице по ул. „Каменица”, което хвърля вещи, предмет на посегателството – два броя тонколони и СД. Извършителят на престъплението Б.Ю., на 29 г., е задържан.

 

На 26 април, около 07:40 часа, в РУ Тервел се явява 64 - годишния Р.М от с. Безмер, който съобщава, че в стая на постройка, намираща се в дворно място по ул. „Цар Калоян” в гр. Тервел, е намерил да лежи на пода лицето Г.А, на 54 г. от с. Бонево. На  място е намерен трупа на  Г.А, който е лежал по очи на пода в стаята със следи от наранявания по главата и краката. След проведените незабавни оперативно издирвателни мероприятия е установен извършителят на престъплението – П.П., на 58 г. от гр. Тервел. Установено е, че на 25 април, около 10 часа е възникнал конфликт между двамата, при който П.П. нанася множество удари с метални предмети на Г.А. в областта на главата, след което се прибира в дома си, оставяйки пострадалия в безпомощно състояние. Лицето е задържано за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство по описа на РУ Тервел.

 

През почивните дни са настъпили 4 ПТП с материални щети и 1 ПТП с починал гражданин.

 

На 25 април, около 12:35 часа, в РУ Каварна е получено съобщение за настъпило ПТП между с. Септемврийци и с. Нейково. Установено е, че водачът на колесен трактор Ж.К., на 55г. от с. Белгун, при разминаване с лек автомобил „Роувър” с добричка регистрация, не е осигурил достатъчно странично разстояние и е блъснал лекия автомобил. Вследствие на ПТП на причинени незначителни имуществени вреди. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,74 промила в издишания от водача на колесния трактор въздух. Лицето е задържано с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано незабавно производство.

 

На 26 април, около 18:04 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „Добруджа”, на около 200 метра след кръстовището с ул. „Хан Тервел”, в посока кв. „Рилци”. Установено е, че поради неизвестни причини и обстоятелства, лек автомобил „Рено Клио” с добричка регистрация е напуснал пътното платно в дясно на посоката си на движение, преобръща се по таван в крайпътната канавка и се удря в крайпътно дърво. Водачът на лекия автомобил (Г.К., на 61 г. от гр. Добрич) е намерен починал на около 2 метра от автомобила. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

На територията на ОД на МВР са регистрирани два пожара с материални загуби и три пожара без нанесени материални щети.

 

На 26 април, около 13:00 часа, в РУ 02 Добрич е получено съобщение за възникнал пожар в частен имот, находящ се в с. Божурово, собственост на Ф.А., на 47 г. Вследствие на пожара са унищожени канапе, телевизор и друга покъщнина. Причините за пожара се изясняват.

 

27.04.2015 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

УБИЙСТВО В С. БОНЕВО, УБИЕЦЪТ ОТ ТЕРВЕЛ Е ЗАЛОВЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди