изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:30 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 АПРИЛ


ОВЕН - Ще осъществите намеренията си, но имайте предвид, че основната тежест по реализацията им ще бъде за ваша сметка.

ТЕЛЕЦ –  Посветете днешния ден на физическата си форма и изобщо на тонуса си. Ако имате възможност се занимавайте със спорт или туризъм, това със сигурност ще укрепи душевното ви равновесие.

БЛИЗНАЦИ - С търпение ще постигнете повече и по-бързо ще свършите неотложните си задачи. Припряността ви пречи да се концентрирате и да сте си максимално полезни.

РАК - С умението си проникновено да вниквате в нещата, да разбирате чуждата болка и да откликвате на нуждите им се превръщате в търсени и предпочитани партньори.

ЛЪВ - В делата си ще разчитате основно на себе си и с поведението си ясно показвате превъзходството си на останалите. На предстояща среща с делови партньори ще постигнете съгласието им по предложените от вас промени.

ДЕВА – Имате добра мотивация и това си личи от работата ви. Резултатите от нея ще ви направят горди и което е по-важно ще ви донесат материални придобивки.

ВЕЗНИ - Ще превъзмогнете изкушението си от нещо и ще насочите вниманието си към по-рационални действия. Чрез тях ще затвърдите авторитета си на сериозни хора, на които може да се разчита

СКОРПИОН - Очаква ви успешен ден. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм.

СТРЕЛЕЦ - Имате известни колебания относно нещо, което сте решили да направите днес. Не допускайте околните да ви притискат за нещо, за което не сте сигурни.

КОЗИРОГ – Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия.

ВОДОЛЕЙ - Инициативи от различен характер ще направят деня ви по-динамичен, разбира се, без да пренебрегвате и текущите си дела. Щом

РИБИ - Ако сте усърдни в работата си не мислете за крайния резултат, със сигурност ще задоволи очакванията ви.

Зодиите: Колко е голяма най-голямата кифла?

Връзката между зодии и болести

Какъв си ти: Донор или вампир?



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди