изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:47 EEST
КАКВА СТАНА ТЯ?: Юнкер отказа да се ангажира със срок за присъединяването на Украйна към ЕС    
Европейски съюз Украйна би могло да стане член на ЕС, но засега не трябва да се прави оценка на сроковете, в които това може да се случи, заяви председателят на Европейската комисия Жан Клод-Юнкер, цитиран от РИА „Новости".



„Казахте, г-н Президент (Петро Порошенко), че Украйна иска да стане член на европейското семейство. Украйна отдавна е член на европейското семейство, но не е член на ЕС. За нас Украйна е дълбоко вкоренена в Европа и в бъдеще - член на организацията, за което не можем да поставяме срокове", каза Юнкер преди началото на Срещата на върха ЕС-Украйна.

Украйна трябва да укрепи още повече своите позиции в европейските структури, каза председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер по време на XVII среща ЕС-Украйна вчера в Киев, предаде УНИАН.
„Страните в Европа подкрепят Украйна. Ние разбираме желанието на Украйна да стане член на ЕС и затова сме тук, в Украйна", каза Юнкер.

„Украйна и ЕС имат много общи задачи и ние трябва да свършим много работа. И ако трябва да действаме заедно, трябва да знаем, че Украйна е суверенна държава, демократическа европейска страна", посочи Юнкер.

 


Сходни връзки

КАКВА СТАНА ТЯ?: Юнкер отказа да се ангажира със срок за присъединяването на Украйна към ЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди