изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:27 EEST
НЯМА МЕРАКЛИИ ЗА СТОПАНИСВАНЕ НА 10 ПЛАЖА; СТАРТИРА КАНАЛИЗАЦИЯ В ТЕРВЕЛ ЗА 2.7 МЛН. ЛВ.    
НовиниЗа 10 плажа не са се явили кандидати на преговорите за стопанисване на морски плажове на територията на Добричка област, съобщиха от пресцентъра на областна администрация. Осем от непожеланите плажни ивици са на територията на община Шабла, а други две - на територията на община Балчик.

От администрацията съобщиха още, че най-голям е бил интересът към плажовете в Кранево и Каварна. Договори с одобрените кандидати за стопанисване на плажове областният управител трябва да сключи до 10 май, добавиха още от областна администрация.

*********************
Дейностите по канализация на град Тервел на стойност почти 2.7 млн. лв. стартираха вчера. Кметът Живко Георгиев направи първа копка на два обекта. Гост бе депутатът от ДПС д-р Джевджет Чакъров. Средствата се отпускат по два проекта, финаснсирани от ПУДООС към Министерството на околната среда и водите. Предвидено е изграждане на 100 % на градската канализационна мрежа и включването й в пречиствателна станция.
НДТ - 28 април 2005 г.
 


Сходни връзки

НЯМА МЕРАКЛИИ ЗА СТОПАНИСВАНЕ НА 10 ПЛАЖА; СТАРТИРА КАНАЛИЗАЦИЯ В ТЕРВЕЛ ЗА 2.7 МЛН. ЛВ. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди